Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gercekten bilmiyorum. Henuz 20 gunluk evliyim. 6 yıllık bir flort donemi gecirdik bu yıl universiteden mezun oldum ve hic calışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye cok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona uzuluyorum cunku atandı hic bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kotu birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi cok kotu hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp calışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim boyle biri değil maalesef beni hicbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye duşunen biri. Evlendigimiz gunden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti acıp orda soyadımı gorunce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım