Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık ayrıl barış 5 yıl suren ilk ve uzun bir ilişkim olmuştu. Niyetler de baya ciddiydi cevremiz ailemiz herkes bilirdi. Cok sevmiştik. Hele ben baya bir aşıktım ilk aşkımdı ve her anlamda da ilkimdi. Fakat kendisi beni 2 defa anlaşamıyoruz sevsek de olmuyor diye terk etti. Peşinden cok kostum gurursuzlastim. Tedaviler gordum. Cok acı cektim. Kendisi bu surecte bazen aşağıladı ondan uzak.durmam icin bazense umutlar verdi. Kangrendik yani ve o bitirse bile ben.bitiremiyordum. derken o Beni terk ettikten 1 yıl sonra karşıma biri cıktı. Bu 1 yilda eski sevgilimle yine iletişim halindeydik ama. Ben baskasini sevebilecegime hic inanmazdım. Karşıma cıkan bu kişiye kalbim.isinmisti,ondan hoşlanmıştım. Ama bir yanımda eski sevgilim icin acı cekiyordu.
Neyse zaman icerisinde ben karşıma cıkan bu insani cok ama cok sevdim. O da beni cok sevdi. Daha başlarda eski sevgilim kafamı cok karıştırıyordu o da bunun farkındaydı. Hayatımdan cıkacaktı ki ben onu kaybetmeyi goze.alamadim. tabi onun guveni de sarsıldı ne yazık ki. Aklım eski sevgilimde sandı. Ama benim icin.bitti ve ben karşıma cıkan bu insani sevdim.
1 yıl sevgili olduk ve niyeti ciddiye bağlayıp nişanlandık. Mesele şu ki ben onu kandırmamak adına eski sevgilimle ilişki yaşadığımi soyledim. Onun icin kaldırması zordu ama hep bana destek oldu beni bu konuda uzmedi. Yaz tatilinde memlekete geldim ve nişanlımla sorun başladı. Eski sevgilim de burada yaşıyor. Ve dışarı cıkarken nişanlım onunla karşılaşacağım diye hep sorun yapıyordu.
Bugun de dışarıdaydım onunla kamerada tartışıyorduk ve birden eski sevgilimi gordum. Tam konuşuyordum ki onu gorunce sustum. Doğrusu şaşırdım uzun zaman oldu insan garip de hissediyor onca yıl onca acı.. insan bir an olsun ciz ediyor ici. Tabi nişanlım kamerada bunu anladı ve hemen kalkıp eve gidiyorsun bana da bir şey deme. Benim icin zor bir durum bunu asla anlayamazsın. Dışarı cıkma artık evde otur dedi.
Gecmişinden kim varsa hepsini kendinden soyutla arkadaşlarını da dedi. Evden de dışarı cıkma dedi. Anlıyorum kotu oldu , kıskandı. Ama ben onu cok seviyorum. Zamanında guvenini kırdım diye mi boyle yapıyor bilmiyorum. Onu cok sevdiğimi bir anlık sasirirdigimi soyledim ama fayda etmedi. Beni sevdiğini biliyorum ama beni anlamıyorsun sen memleketteyken benim icin hep sorun. Istemiyorum cıkmanı evden deyip durdu. Sevgili olduğunuzu bilen kim varsa soyutla kendini onlardan dedi. E ailem de biliyor elinde olsa onlarla da goruşme dersin dedim. Evet dedi. Canım cok sıkıldı nasıl aşacağız bu durumu?