Merhaba,

Daha once de benzer bir konu acmıştım ama şimdi işin boyutu biraz daha farklı gibi, ya da ben mi buyutuyorum bilmiyorum.
Ben 32 yaşındayım ve 4 yıl once iş icin ailemin yanından ayrılıp İstanbul'a geldim 2 sene calışır donerim diyerek ama olmadı işte, hayat...
Eşimle tanıştım, evlendik, hala İstanbul'dayım... 1,5 senelik evliyiz, eşimi seviyorum, o da beni seviyor, guzel de bir yaşantımız var cok şukur, cocuğumuz yok. Sorun şu ki ben evliliğe alışamadım.Aile ozlemim cok cok fazla...
Eşimin de ailesi başka memlekette ama o universiteden beri İstanbul'da olduğu icin artık aşmış bu konuları.İşimiz ve sosyal cevremiz dışında bizi İstanbul'a bağlayan pek bir şey yok esasen.

Benim ailemle bağlarım cok kuvvetlidir, sevgi dolu bir ailede buyuduk kız kardeşim ve ben, durumumuz da iyiydi cok şukur, ailem bilinen bir ailedir memlekette.

Gecen hafta ailem İstanbul'a geldi, ozlem giderdik, gezdik ettik, şu an donuş yolundalar ama ben cok kotuyum, bir ara eşyalarımı toplayıp onlarla beraber doneyim diyordum ciddi ciddi, her şeyi arkamda bırakayım...
Surekli kendimi ailemin yanına donmuş olarak duşunuyorum, birlikte oraya gideriz bunu yaparız vb. ve bu duşuncelerimde eşim yok, yani olsa da olur olmasa da gibi.
Aileme bir şey olacak diye aklım cıkıyor, zaman geciyor, yaşlanıyorlar ve ben onlarla değilim, boşa zaman olduruyorum buralarda diye duşunuyorum.Her goruşmemizde daha da yaşlanıyorlar tabi ki ve bu beni delirtiyor, kabul edemiyorum yaşlanmalarını.
Surekli dua ediyorum Allah'ım diyorum n'olur kazadan beladan koru onları, sağlıklı uzun omurler ver.
Şımarıklık değil bu, aksine etrafımda hep yaşından olgun biri olarak bilinirim, bu duygunun tarifi, adı yok gibi sanki.
Arkadaşlarımla paylaşıyorum kader diyorlar, amaaan ucağa atlar gidersin goruntulu konuşuyorsunuz ya yetmiyor mu diyorlar, anlamıyorlar beni.

Gunden gune şiddetleniyor bu hislerim ve ben nefes alamıyorum artık, buralardan gitmem lazım sanki.
Nasıl ustesinden gelebilirim ben bu durumun, destek mi almam lazım bilmiyorum, paylaşıp icimi dokmek istedim...