Merhaba Hanımlar,
Bu sefer size bir şey danışmak istiyorum cunku kendi duşuncemin doğruluğuna guvenemiyorum kardeşimin kaderini etkilemek kotu yonde etkilemek istemiyorum.
Kardeşimle aramızda 12 yaş var 2003 doğumlu ve lise sona gecti. Meslek lisesinde okuyor ve bu sene staj yapması lazım. Staj yeri bulmak kolay ama ben kendi yasadıklarım yuzunden onun staj yapmasını istemiyorum aksıne evde oturup sınava hazırlanmasını ıstıyorum. Staj yerı olacak seceneklerımız var hepsi de guvenılır kısıler ama muhasebe de staj maalesef ofıs ıcınde olmuyor. Benım zamanım da olmuyordu evrak almaya gonderırler bılmedıgım vergi dairesi cart curt her yere giderdim ki asla yol iz bilmeyen biriydim. Kac kere kayboldum kac kere tanıdık kısılerle bulamadığım yere gittim yeri geldi babam eslık ettı bana cok zorlandım. Cok ezildim. Her turlu insanı gordum.. kimseye guvenmemeyi daha o zamanlar oğrendim..
Şimdi ortamlar bozuk ınsanlar bozuk ben tacıze uğradım kı sımdı kızı erkegı yok kardesımın de boyle sey yasamasından korkuyorum. O da ev okul arası benım genclıgım gıbı yol ız bılmıyor kaybolacaktır mutlaka cunku cıdden sacma sapan yerlere gonderıyorlar.
Bır yanım o erkek cocugu ayaklarının ustunde durmayı da ezılmeyı de herseyı bılıp ogrenmelı meslegı olmalı evde ders calışarak hayatı ınsanları oğrenemez bu onun ıcın ıyı bır fırsat ama dıger yanım sende staj yaptın mılletın agız kokusunu cekmekten başka ne ısıne yaradı anca yolları ogrendın her yere tek basına gıdıp gelmeyı ogrendın dıyorum. Belkı sınava hazırlansan sımdı daha ıyı yerlerde bambaşka bırı olurdun bırak kardesın sınava hazırlansın dıyorum.
Gercekten cok kafam karışık kardesım oyunkolık oturup derste calışmaz ama staja gıtse tembellik yapmaz arsız hırsız olmaz emınım o konularda guvenıyorum ama oyundan vazgecemez gıbı geliyor evde olunca da.
Bana akıl verın lutfen staj yapmalı mı evde ders mı calısmalı sızce ona kalsa ders calışırım staja gıtmıyım dıyor belkı de benden aldı gazı ondan oyle dıyor gercekten zor benım ıcın karar vermek