Youtube‚¬Ã‚„¢a bugun veya benim bugun fark ettiğim bir ozelik eklendi Katkılarınız diye. Peki nedir bu katkılarınız. Sizler icin inceledim ve ilk izlenimlerimi yazıyorum.

Oncelikle bu ozelliğe sol taraftan ulaşabilirsiniz. Sol taraftan katkılarınız a bastığınızda sizi boyle bir ekran karşılıyor.

Bu ozellik sayesinde artık videolara alt yazı ekleyebiliyorsunuz veya başkalarının eklediği altyazıları inceleyerek duzeltme yapabiliyor veya goruş bildirebiliyorsunuz. Katıkıda bulunabileceklerinize tıkladığınızda işe şoyle bir ekran geliyor.

Buradan başkalarının gonderdiği alt yazıları inceleyebiliyorsunuz veya daha henuz tam olarak ttamamlanmamış alt yazıların tamamlanmasına yardımmcı olabiliyorsunuz. Burada bir alt yazıya katkıda bulunup incelemeye gondermeden cıkarsanız Taslaklar kısmına geliyor. incelemeye gonder derseniz başakları sizin eklediğiniz yazıları inceliyor ve yazınız gonderilenler kısmına geliyor.

Neden Bir Videoya katkıda bulunayım ki sorusunu sorduğunzu duyar gibi oldum. Onu da anlatmaya calışayım.

Adındanda anlaşılacağı gibi bu bir katkı karşılık beklemeden yapabilirsiniz. Tam olarak hangi kısım anlamadım ama jenerik kısmındaki listede adınızın gosterilmesini sağlayabilirsiniz. Şuan icin bu konuda yazaabielceklerim bunlar sizler daha ayrıntılı bilgiye sahipseniz yorum kısmından yazarsanız inceler yazımı ona gore duzenleyebilirim.

Kaynak ve Makalenin Guncel Adresi Youtube Yeni Ozellik Katkılarınız Nedir? ? ‚¬Ã‚€œ AkMaster Kişisel Blog

Ekleme: Bir kanalın videosunun altyazısına katkıda bulunursanız kanal adınız videonun acıklamasının aşağısında şu şiekilde gozukuyor. Cok izlenecek videolara katkıda bulunarak kanalınızın reklamını bu şekildede yapmanız mumkun ayrıca topluluk katkılarını videolarınızda acarak sizin videonuzada altyazı eklenmesini sağlayabilirsiniz.