Google ’ın gectiğimiz ay deneme surumunu sunduğu yeni tasarımı ‘One Channel ’, bugunden itibaren tum kullanıcılara sunuldu. Yeni kanalda , kanal resmi adı altında geniş bir kapak fotoğrafı kullanılabiliyor. Fakat kapak ile ilgili sorun belli bir boyutun altında veya ustunde olduğunda hata vermesi.

Bunun yanında uyelere tanınan bir ozellik ise ‘Kanal Fragmanı ’ ekleyebilme. Kanalınıza fragman ekleyerek abone sayısını artırabilecek bir adım atabiliyorsunuz. Abone olan kullanıcılara ise daha farklı bir fragman sunulabiliyor.

Diğer ozellikler ise oynatma listeleri, son etkinlikler, populer videolar ve diğer ağlarda bulunan sosyal medya bağlantılarının on plana cıkarılabilmesi.

İşte kanalın yeni gorunumune gecmiş hali.

Youtube kanal guncelleme ile ilgili sorunlarınızı Haber3 sosyal medya editoru Buğra AYAN ile iletişim kurarak gonderebilirsiniz.

Adım 1: Yeni Kanala gecmek istediğiniz bu format ile karşılaşıyorsunuz

Adım 2: Bir arkaplan fotoğrafı beğenip yuklemek istediğinizde Youtube size bunun masaustu, televizyon ve cep telefonlarında nasıl goruneceğini size soyluyor

Adım 3: Kanal fotoğrafını yukledikten sonra şekilde gorulduğu gibi bir goruntu oluşuyor. Sırada kanal fragmanı ekleme kısmı var

Adım 4: Kanal fragmanını daha cok beğenilen videolarınız arasından secip yukleyebiliyorsunuz.

Adım 5: Kanal resmi ve kanal fragmanının alt tarafında oynatma listeleri yer alıyor. Dilerseniz videolarınızdan istediklerinizi bir liste yaparak paylaşabiliyor veya populer videolar, son etkinlikler gibi listeler oluşturabiliyorsunuz.

Adım 6: Kanal ile ilgili son ayarlamalar sosyal medya bağlantılarınız ile yapılıyor. Youtube bu kısımda bir cok sitede bulunan hesaplarınızı bağlantılı hesap olarak kaydetme olanağı tanıyor.