Arkadaşımın hesabı olmadıgı icin burdan yazıp bi size danışalım dedik
1 hafta once ben arkadaşımın sevgilisini bi cafede gordum erkek arkadaşlarıyla oturuyodu sureklide elinde telefon vardı
Gecen gun arkadaşıma aa gecen bende sevgilini gordum belki bahsetmiştir dedim
Farketmeden pot kırdım cunku kızın haberi yokmuş
Hatta o sırada surekli mesajlaşmışlar sevgilisi dışarda oldugunu soylemiş ama surekli farklı yerler soylemiş mesela “ alinin dukkanına geldik cıktık dolaşıyoruz” gibi ama aslında cafede doğal olarak kızda şuphelenmemiş sevgilisine sormuş arkadaşım seni gormuş diye once inkar etmiş sonra itiraf etmiş
Bi sebebi yok soylemedim soylemek istemedim cok ozur dilerim ama soylemedim keşke soyleseydim boyle olmazdı ama niye boyle bi yalan soyledim bilmiyorum bidaha olmayacak demiş arkadaşımda ona cok guvendiğini ona hic karışıp bunaltmadıgını ama onun guvenini yıktıgını soyleyip bi ton laf etmiş ve neyse iyigeceler demiş
6 gundur cocuk hic bi şekilde yazmıyo
Arkadaşım en son dayanamayıp “ gunlerdir ufacık bi caban bile yok bana ve ilişkimize verdiğin değeri goruyorum” demiş
Cocukta bunu şuan elimden hic bişey gelmiyo elim kolum bağlı diyecek bişeyim yok cunku hatalıyım ozur de diledim yapmıycam da dedim ama ben birazdaha sakinleş diye bekliyodum demiş
Kız da “ tamam sen hatanı telafi etmek icin keyfin yettiğinde ben burda olursam goruşuruz “ deyip kapatmış
Tamam cocuk ozur diledi ama bir haftadır yazmamak ne sizce arkadaşım ne yapsın bu ilişkiyi bitirmeli mi affetsin mi ?