Herkesee selam hanımlar... Ben aylardır yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum;

Ben henuz 20 yaşındayım (BELİRTMEMİN SEBEBİ KENDİMİ ARTIK YAŞLI GİBİ HİSSETMEM)
Bir kac ay once konu acmıştım burada, arkadaş ortamım yuzunden istediğim liseye gidemedim puan tutturamadım vs diye. Akşam lisesine yazıldım sonra okullar kapandı işte virus sebebiyle. Bir yandan kurslarada gidiyordum.

4 ay ara verdik ve ben ciddi anlamda 'ASOSYAL' oldum. kendimi bilgisayar oyunlarına adadım, gec yattım, akşam kalktım. surekli boyle gitti
bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafaasında oldum hep. Herkes dışarı cıktı gezdi ama ben cıkmadım markete gidecek halim bile yok anneme dokunma bana diyorum hep.

Bir ilişkim var o saat sabah 10'da kalkıyorsa ben oğleden sonra 2'de kalkıyorum, erken yatsam bile bu şekilde gidiyor cok uyuyorum.

Ben ya hostes yada polis olmak hayalimdi; (EVDEKİLER HOSTES OLMAM KONUSUNDA İSRARLIYDI)
Sonra tam hedefimi koydum polis olmak.

Bana dediler alıştırman icin seni polis kursuna gonderelim ona bile hayır dedim hayalim olan bir şeye.
Ben cok bitkinim kızlar, mutsuzum,huzursuzum. Bir sebebide yok bunun. Kendimi toparlayamıyorum enerjik hissedemiyorum.Artık hedeflerimin ustune gidemiyorum. Surekli yatmak, uyumak istiyorum. kimse bana dokunmasın hep yatayım istiyorum son zamanlarda hep boyleyim.

Daha lisedeyim, ailem beni polislik kursuna gondermek istiyor. bundan oncede turlu turlu kurslara gonderiyorlardı (YABANCI DİL)
ama bu sefer sanki hic isteğim yok gibi, istiyorum ama istemiyorum sanki karışık bir ruh halindeyim.

BANA YARDIM EDİN KIZLAR YA, DUNYADAN BAĞLANTIMI KOPARMIŞ GİBİYİM ARTIK BEN MEMNUNİYETSİZ OLDUM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM NASIL TOPARLAYACAĞIM. Bazen diyorum kendime hic bir derdin yok millet ne acılar cekiyor diyorum senin ki ne diyorum motive etmeye calışıyorum kendimi hic bir derdim yokken mutsuz oluyorum uzuluyorum