Kızlar cidden zor durumdayım Yaşam tarzımı anlatayım da nasıl bir durumla karlı karşıyayım anlayın. Ben acıkcası gayet dekolteli giyinen gece hayatını gittiğim yerlerde iki alkollu kokteyl icmeyi seven biriyim. Susume falan da inanılmaz duşkunum. Tum bunlara rağmen hayatıma asla fazla erkek girmedi ve buyuk şeyler yaşamadım acıkcası. Sadece yapım boyle yani. Fakat gel gor ki sevgilim Urdun ’de yaşıyor. Ailesinde bir ablası acık o da acık mı değil ki sadece başı acık yani. Ne anne ne baba tarafında bir tane acık insan yok. Hepsi namazlı hatta. Tabii sevgilim de oyle asla abdestsiz gezmez vs. Babasının Dubai ’de Mısır ’da Amerika ’da Turkiye ’de Urdun ’de ve birkac ulkede daha şirketi var. Erkek arkadaşım babasının mesleğini okuyor fakat hic Turkce bilmiyor ve buradaki şirketin başında zaten bir ortağı var. Kendisi ya Urdun ’de ya da Dubai ’de kalırız diyor. Urdun ’de kalsam ben orda nasıl yaşarım, herkes bana cok baskı kurar eminim, bana demeseler sevgilime derler. Ki sevgilim de cok giyinmemi ve alkol icmemi istemiyor ama arada sırada izin veriyor. Ya şoyle diyeyim oyle sıkı ki turk kahvesini oylesine cekip fal atmama inanılmaz kızıyor anlatamam yani. Bir de ailemden ayrılıcam, orada bir şey deseler anlamicam ben Arapca bilmiyorum. Sevgilim ve ben İngilizce konuşuyoruz cok iyi derecede. Cok zorlanır mıyım bilmiyorum bir de aşiret gibi ailesi var yaa cok kalabalıklar. Eminim Urdun ’de yaşarsam ailesi ona senin karın da şoyle giyiniyor derse siniri bozulur tabii ki. Bir de ulkemden ayrılacak olmak cok uzuyor beni. Ne yapmalıyım? İş daha da ciddiye binmeden bitirmeli miyim bu ilişkiyi? Cok da seviyorum

EDIT: arkadaşlar herkes takılmış şirketlere. ne yapayım şirketleri ondan onceki sevgilim de gercekten cok zengindi. ve ailesi benim gibiydi annesiyle bara bile giderdik. zaten bu sevgilim başka ulkede benim onun parasıyla ne alakam var acaba? seviyorum ki hayatımı değiştirmeyi goze alıyorum. sadece doğru mu değil mi diye sordum. ayrıca sevgilim gercekten cok duygusal benim her turlu arkamda durdu. ailesine karşı hep savunur diyeceği varsa bana der. cok romantik asla beni uzmez, yani izin vermez cok kızar diyorum ama gercekten uzulduğumu gorurse sen oyle mutlu hissediyorsan oyle giyin der. sadece ailesiyle olunca ailesinden dolayı baskı hissedip değişir mi diye korkuyorum. kendisinden korkum yok cok sakin hatta babaannesi ona senin karın seni cok guzel yonetecek derdi. gercekten al eline yonet yani guzel dille her şeyi yaptırırsın ilk sevgilisi de benim el ustundeyim acıkcası. benim aileme benden daha cok saygı gosterir gercekten. sadece ben cok acık sozluyum bir bakışlarından kotu bir şey soylediklerini anlarsam cok kızarım yuzlerine yani. kendimden korkuyorum sevgilimden değil. cunku o beni hep kaldırdı ve kalp olarak cok duzgun bir insan ben onu tanıştığımız gece bana yaptığı bir hareketten dolayı sevdim. yani ne parasını ne dış gorunuşunu. ilişkimiz uzun suredir de devam ediyor sadece ciddileştiği icin korkularım arttı

NOT: arkadaşlar ya evliliğinizde hicbir şeye katlanmadınız herkes sizi direk olduğu gibi kabul etti ya da aşka inancınız yok. ya sevgilimle alakası yok sorun ailede diyorum, seviyorum diyorum. sevmesem ne işim var urdun ’deki adamla benim? meraklıyım sanki ailemi bırakıp kacıp gitmeye.. merak edene ailemin durumu allah ’a şukur iyi rahat yaşıyorum. kara kaşına gozune de değil ben onu gorduğumde hic sevmemiştim ve o da beni. ama bir hareketine aşık oldum cunku onun yaptığını kimse yapmazdı kalbi altın gibi bir insan kimseyi kırdığını gormedim şu zamana kadar. ve ben onun şirketi olduğunu bilmeden kendimi sevdirdim. kıymetlim falan değil yani ben soyluyorum onun yanlış tutumlarını. ama bana karşı bir yanlışı yok kızsa da etse de sonunda benim dediğimi yapar. ben ne yapayım yani ailesi icin atayım mi bu cocuğu onu soruyorum? urdun ’de yaşamak istemediğimi soyledim, o da duruma gore bakarız dedi. zaten turkiye ’ye aşık her arap gibi, geleceği durum olursa yerleşir buraya. salak mi yani urdun ’den kazandığı dinarı burda 10 kat değerli koşarak gelir. sizin tek “ilgi cekici” gorduğunuz babasının şirketleri olabilir ama benim umrumda bile değil. allah isteyen herkese şirket kurmayı nasip etsin. biraz mantıklı bakın lutfen ne ben ne o cıkar ilişkisi icinde değiliz ya da birbirimizi kopek gibi kısıtlayıp tasma takmıyoruz merak etmeyin.