abim duğunumde bana cok guzel zarif ucunda cok guzel bir taş olan kolye hediye etmişti. Kolyeyi takmaya kıyamıyordum o derece seviyordum. Gecen bayram eşimin ailesinin yanına koye giderken kolyemi taktım gece yatarken boynundan cıkartıp camın onune koydum ve orada unutmuşum kolyemi. Gecen haftalarda eşim koye gitmişti kolyemi bir kağıda sarıp bana getirdi bana kağıdı uzattı ben de cop diye cope attım sonra cop olmadığımı anladığında iş işten gecmişti hatta gidip cope bile baktım copculer gelmişti cok uzuldum cok ağladım.
Ama konu boyle değil konu cok farklı uc yıldır aynı odada calıştığım bir abla var. Ona Kolyemi kaybettimden bahsetmiştim yakın zamanda bu ablanın akrabasının nikah Toreni var. Birkac elbisemi ona verdim secip giymesi icin. Bugun o abladan WhatsAppma bir mesaj geldi mesajda kolyenin fotoğrafı vardı ve bir not vardı. Tam olarak şu yazıyordu. (Bana yaptığın el emekleri icin cok teşekkur ederim en guzel namazlarını bununla kıl Aleyna) (Ona eşya verdiğim poşetin icine koymuşum kolyeyi)
Ben bu notumu kaynanama namazlık almıştım Anneler Gunu ’nde namazların icine koymuştum eşimde kolyemi ona sarmış anlaşılan. Ve bu abla kolyemi ona hediye ettiğimi sanıyor neden masrafa girdin vs taktım şimdi cok guzel oldu hatta şu an boynundaki fotoğraf atıyor bana ağlayacağım. Hatta alıyorum o kadar uzgunum ki benim icin cok değerli bir kolyeydi ama Ona kolye aldığımı sanıyor. Cok uzgunum abimin hatırasıydı. Ben ona bu durumu acıklayamam ki aşırı mutlu olmuş of yine herkesin mutluluğu icin kendi mutluluğumdan vazgececeğim

-----------------------------

Duşunuyorum kafamda yeni oturuyor. Eşim kağıdı bana uzattı icinde kolye var demedi. Bende kaĞıdı cop sanıp yere atmamak icin uzerimde olan ceketimin cebine koydum. Ertesi gun iş arkadaşıma eşya gotururkenn hastaneye uğradım. Cok sıcak olduğu icin ceketimi cıkarıp eşya olan poşete koydum. Buyuk ihtimalle cebimden duşmuş olmalı. Koyden ise anı bir sebepten cıkmamız gerektiği icin onu yatak odamın camının onunde unuttum.

ben kağıdı cope attım sanıyordum eşime neden verirken icinde kolye var demedin diyordum. Olaylar suan kafamda oturdu. Hamileyim ve duygularım bedenimi ele gecirmiş durumda.Bu konuyu actıgımda cok uzgundum. Neyseki ablayla konustum kendimi toparlayıp kolyemi aldım. abla kolyeye cok sevdiği mutlu oldugu ve kolyeni boynunu takıp 'ne diyeceğimi bilmiyorum yuzumden gulumsemeyi atamıyorum'' dediği icin kendimi cok kotu hissedip. istemekte cok zorlandım. kendisine durumu acıkladım. iyi kotu yorum yapan herkese teşekkurler.