Bana "hayatımda tanıdığım en olgun kızsın" diyen insan şimdi"ergen tribi atıyorsun darliyorsun" diyor.

Oncelikle 24 yaşındayım. Tartıştığımız mevzuyu anlatayım:
Dun bir yolculuk yapacakti sabah 8'de gunaydın mesajı atmış ben cevap verince mesajım tek tik oldu. Ta ki gece 12'ye kadar. 12'de mesaj attı bana TL yukleyebilir misin diye sonra tamam ben hallettim dedi. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyoruz ve gideceği şehir de ona 8 saat uzaklıkta. Sabah gidip gece donecek toplam 16 saat yolculuk. Dolayısıyla ben haber alamayınca biraz merak ettim yoğun olduğu icin yazmamıştır diye duşundum ama icten ice de acaba kaza falan yapmış olabilir mi diye endişelendim.

Paketi bitmiş TL yukleyememiş yolda başkasından internete bağlanmaya calışmış o da olmamış bana haber verememiş. Yani gercekten fırsat bulur bulmaz bana yazmış zaten. Ama bunları bana bu şekilde anlatıp bu yuzden haber veremedim demiyor. Dese zaten sorun yok. Gideceğimi kac gun onceden biliyorsun araba kullandım koşturdum sen ergen tribi atıyorsun darliyorsun diyor. Ben neden yazmadığını bilmediğim icin "en azından 1 mesaj atabilirdin yazamazsam merak etme biz geldik diye haber verebilirdin" dedim ama ergen tribi atmış oldum!

Aslında tartışmanın başında oldukca sakindim sadece haklısın merak etmişsin ama boyle oldu demesini bekledim. Yok bu konuda kimseye hak veremezmiş yazmadiysa demek ki fırsat bulamamışmış bunu akıl etmem zor muymuş. Onun tavrı beni sinirlendirdi sonra ben de klasik tribe bağladım ben seni niye merak ediyorum ki zaten vs. Bir de eski sevgilisini ortaya attim biraz kıyaslama yapmış olabilirim O da bana ondan bahsetme aynı onun triplerini atıyorsun şu an dedi. Karşılıklı sinirlendik. Ben evlenmicem siz kadınlar insanın omrunu yiyorsunuz dedi ben de ne halin varsa gor dedim.

Şu an burda anlatınca cok sacma geldi ama olay nasıl bu kadar buyudu ben de anlamadım sabah bu tartışmadan once mesajlarına biraz cevap vermemiştim hemen noldu bir şey mi oldu iyi misin falan dedi. Ee demek ki insan merak ediyor işte. Sen bir de yolculuktasin ben merak edince niye darlamış oluyorum bunu anlamıyorum. Şimdi son kısımlarda sacmaladığımın farkındayım ama oncesinde onun dediği gibi ergen tribi mi atmışım? O da buyutmuyor mu sizce? Ben her şeye trip atan biri değilim o yuzden en ufak şeyde beni boyle etiketlemesi cok kızdırıyor. Cok gommeden yorum yapıp hatalarımı gosterirseniz sevinirim

Not: Niye aramadın diyenler cok haklısınız arayabilirdim ama kızdığım icin aramadım cunku sabah cıkarken bari haber verseydi dedim. Bir de gece doneceğini biliyordum gece de yazmasaydi arayacaktım zaten.