Uskudar'da 2 erkek kardeş ve 2 kız kardeş aynı masada dunyaevine girdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Uskudar'da 2 erkek kardeş ve 2 kız kardeş aynı masada dunyaevine girdi
-
25-09-2022, 11:11:16İstanbul'un Uskudar ilcesinde dunyaevine girmek isteyen kardeşler, cifte duğun yaptı. Oğuzhan ve Cağlar kardeşler, Nagihan ile Aslıhan kardeşlerle aynı anda evlenerek benzerine zor rastlanır bir nikah toreninde imza attı. Ciftlerin nikahını Uskudar Belediye Başkanı Hilmi Turkmen kıydı. Gencleri mutlu gununde yalnız bırakmayan yakınları ise o anları fotoğraf cekerek olumsuz hale getirdi. Genclerin nikahını kıyan Uskudar Belediye Başkanı Hilmi Turkmen, "Cok ozel ve guzel bir nikah oldu. Daha once iki kardeşin aynı anda farklı aileden kişilerle evlendiğini gormuştuk ama boylesi ilk oldu. Hayırlı olsun. Aileleri ve cocuklarını tebrik ediyorum. Kızlarımız Cankırılı, oğullarımız Bitlisli. İki ailemiz artık bir araya gelmiş oldu. Her iki tarafı da tebrik ediyorum." dedi.
Nikah sonrası konuşan damat Oğuzhan Olcucu, "Abim, ‘nikahlar aynı gun, aynı saat olsun ’ diyerek vesile oldu. Başkanımızda bizi kırmadı. Nikahımıza eşlik etti. Nikahımızı kıydı. Bizim icin cok ozel bir gundu. Cok teşekkur ederiz." diye konuştu. "Heyecanımı tarif edemiyorum" İHA'nın haberine gore, nikah sonrası konuşan gelin Aslıhan Esen, "Ben dinleme tesisinde calışıyordum. Orada tanıştık. Mutluluk ve heyecanımı tarif edemiyorum. Bugun yanımıza olan herkese cok teşekkur ediyoruz." dedi.