Merhaba arkadaşlar. Evliyim bazen evliliğimde ufak tefek sıkıntılar olsada mutluyum cok şukur. Eşimin maddi durumu iyi ailesi varlıklı. Benimde ailemin durumu gayet iyiydi. Kendime denk biri ile evlendim. Maddi olarak. Arkadaslarımın kıskandığını farkkettim. Herkes luks yaşıyorsun gezip tozuyorsun vb. soylemlerde. Bir coğu tavır aldı benimle konuşmuyor. Hic bir problem yokken bir arkadasım evlenince unuttn eşinle takılıyorsun diye beni hayatından cıkardı. Ben sosyal medyada hayatını eşini paylaşan biri değilim. Az fotograf paylaşıyorum. Eşimle hic paylaşmıyorum. Eşim evlenip boşanmıştı ve cocuğu var ilk evliliğinden. Herkes bu adamla parası icin evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak icin diye soyleniyor ozellikle akrabalarım. Gercekten kimseyle muhattap olmuyorum. Ustelik kendimde calışıyorum onumuzdeki atamada atanıcam. Boyle eşime guvenip yasamıyorum. Bir şeyler icin caba veriyorum. Ama coğu insanın gozune batıyor bu durum.Bircok arkadasım ev kredisiyle ugraşırken hazırdan ev sahibi araba sahibi olmam uzerine laf sokuyorlar. Guzel olmasan bu adam sana bakmazdı dedi gecen bir arkadasımda. Gercekten evlenince en iyi arkadas eşin oluyormuş.