Selam kızlar, yine ben
Derdim bitmiyo hic ama bu sefer biraz daha buyuk bi derdim var
3 yıl once evliliğim bitti. Ve artık son zamanlarda hayatımda biri olsun ailem yuvam olsun istiyorum. Tabi ki sadece cocuk icin değil ama ben evlenip coluk cocuğa karışmak istiyorum
Yakın zamanda biriyle tanıştım. Msjlaştık bir de kamerada goruştuk. İyi birine benziyor, mesleği de gayet saygı duyulan hatta birazda cekinilen bir meslek. Guven veren cinsten yani. Ama tabiki bu iş mesleğe değil karaktere bakıyor mlesef. Yine de ilk izlenim gayet iyi.
Sosyal medyada arkadaş olduk ilk başta ama onun bulunduğu şehir benim doğup buyuduğum yıllarca kaldığım şehir. Onu tanıyan arkadaşlarım var yani. Ama biz hic yuzyuze goruşmedik. Bu haftasonu goruşelim diye plan yaptık ikimizede yakın bi şehirde. Kendi şehrime gelmesini istemiyorum cunku kucuk bir şehirde yaşıyorum başbaşa goruşmek istemedim birileri gormesin diye. O da kendi yaşadığı şehre cağırdı onu da ben istemedim ayağına gitmiş olurum diye.
Şimdi gelelim dertlerime
Birincisi yanlış yapmıyorum değil mi? Yani bir şekilde yuzyuze gelmemiz gerekiyordu daha yakındam tanıyabilmek adına. Ama yine de acaba başka turlumu olmalıydı diyorum.
Diğer sorunum hatta en buyuğu evlenip ayrıldıgımı bilmiyor. O sozlenmiş bikac yıl once ayrılmış. Laf arasında soyledi hatta bana da sordu aşk konusu diye ama ben konuyu kapattım kamerada konuşurken boyle bişeyden bahsetmek istemedim. Sonucta uzun suredir tanıdığım biri değil.
Ama diğer yandan acaba yuzyuze goruşmeye gitmedenmi soylemeliyim? Yoksa yuzyuze gelince mi? Bi arkadaşım yuzyuze gelmeden konuşmamın daha mantıklıolacağını eğer durumu kabul edemeyecek gibiyse tepkisini belli eder belki de hic karşı karşıya gelmezsiniz dedi.
Ama kafam cok karışık. Kaybetmek istemiyorum onu iyi birine benziyor kariyeri işi gayet duzgun ama kucuk bi ilcede doğmuş buyumuş ailesi de anladığım kadarıyla muhafazakar insanlar belki kabul etmeyebilir.
Ben bunu soylerken nasıl bi konuşma yapmalıyım? Daha once bu konu hakkında konuşan varsa fikirlerinizi yazarsanız cook sevinirim cunku kafam cok karışıkkkk( bu arada beni fiziki olarak cok beğendiğini soyledi yani direkt soylemese de boyle duşunduğunu hissettirdi hatta bana surekli soruyor nasıl birini hayatımda istediğimi nelerden hoşlandığımı vsvs. Ama evlenip ayrıldıgımı oğrenince ne tepki verir kestiremiyorum
Diğer yandan belkide ilerde zaten kararım olumsuz olacak anlaşamayacağız yani. Benim evlenip ayrılmış olmamla ilgisi olmadan birbirimizi tanıdıktan sonra olmayacak bu iş, o yuzden herşeyimi dokmeye gerek var mı

Guncelleme:
Konuştuk biraz once. Ailesinin bu konuda geleneksel olduğunu soyledi. Benim boyle bir şeyi sorun yapmamam icin de cok sevip aşık olmam gerekir dedi. İstersen bi sure arkadaş olarak goruşelim dedi ben de kabul etmedim. İkimizde duşunelim bunu dedi. Ben de benim duşunmem gerekmiyor, anlayışla karşılarım salı gunu yuzyuze goruşmeyi iptal edebilirsin seni anlarım dedim. İlerde sorun olacağına şimdi soylebilirsin dedim sesi değişti ama ben sana msj yazıcam şimdi kapatmam lazım dedi ben de yazmana gerek yok yazmayabilirsin dedim hayır kesin yazıcam bekle beni dedi kapattı. Hayırlısı boyleymiş demekki. Başta soyleseydim daha az uzulecektim ama bilincli şekilde saklamadım sadece doğru zamanı beklemiştim.
Neyse napalım..

Guncelleme2: kızlar o msjdan sonra bugun surekli aradı, yuzyuze goruşelim dedi. Neden soğuksun ozur dilerim soylediklerim icin ben ısrarla goruşmek istiyorum dedi. Yarın goruşcez. Cokta bağlamadım kendimi ama umarım en hayırlısı olur. İlerde daha cok uzulmektense şimdi uzulurum daha iyi.