*Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz, ikimiz de calışmıyoruz, kopeğim de erkek arkadaşımın olduğu şehirde bakıcıyla kalıyor.Bir sure once erkek arkadaşımla beraber iki gunluğune şehir dışına gittik bilet,kira vs.. masrafların %70 ini o karşıladı (benim boyle bir beklentim yoktu ben odeyecektim kendi cok ısrar etti birikmiş param var diye) neyse aramızda boyle şeylerin lafı olmaz ben de baska zaman başka bir şeyler oderim diye onemsemedim, sonra erkek arkadasimin olduğu şehire gidip birkac gun de beraber orada kaldık kopeğim de bizimle kaldı. Arkadaşım ziyaret etmişti onun kopeğinden hastalık gecmiş benimkine iki hafta sonra bakicisi arayinca haberdar oldum benimleyken veterinere kontrole goturmuştum aşılarını yaptırmıştım ama yaptırmadan once bulaştı demek ki. Neyse kendi yasadigim sehire dondukten birkac gun sonra erkek arkadasimdan ufak bir miktar borc istedim bir hafta sonra da hemen odedim. Tam odedim rahatım derken bu defa da bakicisi arayip kopeğimde hastalik olduğunu soyledi. Veteriner masraflarinin hepsini erkek arkadaşım karşılıyor yaklaşık 1000 tl belki de daha cok tutacak tedavisi devam ediyor. Gene ben teklif etmedim ima da bile bulunmadim kendisi cok ısrar etti ben karşılayayım senin maddi durumun musait değil diye. Ben de daha sonra geri odemek koşuluyla kabul ettim. Bir aşısını da ben odedim hatta neden odedin dedi bana. Ama erkek arkadaşım surekli hayvanın duzenini bozduk,psikolojisi bozuldu, ben sana bizimle kalmasın demiştim, bizimle kalmasaydı hasta olmayacaktı diyor, soğuk davranıyor. Kopeğimi bir seneden fazladır gormuyorum bir daha da ne zaman gorebileceğim belli değil , benimle kalmasini istemem normal değil mi ?Bu durum beni inanılmaz uzuyor. Zaten kopeğimin hasta olmasina ayrı başkasına borclanmama ayrı uzuluyorum. Ustune erkek arkadaşım da soğuk davranınca kendimi cok mahcup hissettim.Daha oncede erkek arkadaşımla birkac kez birbirimizden ufak miktarlarda borc alıp odedik hic sorun yaşamadık. Ama son bir aydır surekli erkek arkadaşıma muhtacmışım ondan geciniyormusum gibi oldu ustuste geldi her şey. Acaba o da mı boyle duşunuyor diye icim icimi yiyor. Ona da duygularımı anlattım ama klasik erkek savunması cevabini aldım ne alaka diye. Ne alakaysa neden bana soğuk davranıyor ?