İcimi dokmek , sohbet etmek istedim biraz kısa yazmaya calışacağım uzun yazınca okunmaz diye ... bana tavsiye verirseniz cok sevinirim. Daha once ailemle ilgili problemlerimi anlatan bir konu actım . Cozum yolu aramak ve nasıl olacak diye duşnmek oldukca yorucu.Yalnızken Bağırarak ağlayarak rahatlıyorum şimdilik. İcimde durdukca biryerlerim ağrıyor. Annem hakaret ve kufur dolu bir ınsan goruştuğu adam var dunyasında. O adama gosterdiği değerin birazı bile yokkk.. .aşağılamaktan başka bişey bilmez . Bu yaşından sonra keyfine bakması, birisiyle birşeyler yaşaması beni ilgilendirmiyor ancak bu kadar aşağılayıp hala ona muhtac olduğumu duşunmem sinir bozucu. Babamda cıkarıp cebinden tek kuruş vermeyecek bir insan . Aklı fikri uygunsuz şeyler izlemek , annemi geri kazanmaya calışmak. Boşuna uğraşıyor . Bırakıp gidecek. Bende başımın caresine bakmaya calışıyorum. Babam yaşanmayacak bi insan.Farklı bir şehirde bir yurtta yatılı olarak aşcılık yapacağım, aşcılık belgem var . Ailemin bemde bıraktığı izleri nasıl bırakıp kendime yeni bir hayat kuracağım. Ağlama krizlerim ne zaman dinecek. Evlenirken buda benim ailem diye nasıl tanıştıracağım. 1 ay kaldı gitmeme bu 1 ay nasıl gececek. Dayanmak cok zor.

Nişanı sevmediğim halde atmamamı cok istedi, beni istemedği icinmiş meğer . Ya onun iyiliğimi istediğini duşunup sevmediğim birisiyle başına kalacağım dediği halde evlenseydim, Allah korumuş başka acıklaması yok.benim yerimde olsnaız ne yapardınız