Merhaba arkadaşlar spam felan uğraşmaktan bıktım Bir kanalımda para kazanması kapatılmıştı gunluk 10 tl getiriyordu, o adsenseye bağlı coook eski bi hesap yuzunden kapatıldı. Sonunda ozgun calışmaya karar verdim. Youtube'de oyuncak-yumurta kanalları falan cok tutuyor. Bende bir deneme yaptım video nasıl olmuş sizce ? Başlamak isteyen arkadaşlar bu işe yonelebilirler, herkese yetecek kadar yer var cocuklar ne goruyorlarsa giriyorlar 2-3 ay sabır istiyor sadece her hafta 1-2 video atmayı duşunuyorum kanala bakalım 2-3 ay sonunda ne olacak.. Dediğim gibi bu işte herkese yer var, başlayan felan olursa skype : spavvn75 eklesin beraber kanalları buyuturuz

Ek olarak : Hayrına videoya yorum felanda atarsanız sevinirim

Spamcı arkadaşlar, Bu işte iyi para var sizi bu işe davet ediyorum, boşa diğer kanalların videolarını yuklemeyin. Anında telif geliyor benden soylemesi..

Edit:Yazık ya, o kadar soyledik herifin biri kopyalamış bile kanalları, yarında o herif konu acıcak para kazanmalar kapatıldı diye sence niye kardeşim ee telif yedin yumurta kanalından

Youtube'ye surprise egg yazın izlenimlere bakın beyler 4 ay gecipte 51m izlenen videolar var..

Ek Olarak :

+ Beyler arkadaki akvaryum gece lambası gibi bişey lcd ekran boyutunda donup duruyor icindeki rulo bide onda ışık yansıyor dediğiniz gibi 4 den once evde olamıyorum artık biliyorsunuz yaz gecti 4den sonra hava karanlık, gunduz cekmek daha mantıklı yanlız sadece haftasonu gunduz cekebilirim o yuzden o ışık sorununuda hallederim bir sonraki videoyu bu haftasonu cekip

+ Cektiğiniz videoları bir oynatma listesinde toplayın, tek bir videonuza giren cocuk butun videolarınızı izlemeden cıkmasın

Cocuklar reklama tıklar mı ?
Beyler şoyle soyleyeyim cocukların zaten coğu okuma yazma bilmiyor mause kabiliyetleri duşuk carpıya direk tıklayıp gecmeleri zor siz duşunun artık ve bu tarz calışmalarda butun kanallar tutar.. cunku okuma yazma bilmeyen cocuklar her gorduğune girer sadece video resmi guzel ilgi cekici olsun.. abone konusunda 600.000 aboneli kanal gordum şuan en yuksek cocuklar mı abone oluyor napıyor bilmiyorum ama abonede kasıyor her kanal rahatlıkla..

Bu işin omru ne kadar ?
Bu işi 1-2 yıldır yapanlar var... 7-8 aydır yapanda var 3-4 aydır yapanda var, 1-2 yıldır yapan kanal zaten hep başlarda 630.000 abone'si var. Adam bu kanaldan rahat olene kadar parayı kırar.. Cunku boyle kanallarda tek bir kanal takip edilmez butun kanalları izler cocuklar ayrıcalık yapmaz yeter ki videolar guzel ilgi ceksin bu iş omur boyu beyler ben 4-5 ay sabredeceğim bakalım kanal nereye kadar gidecek.. Sadece sabır gerek ve haftada 1-2 video cekip atın parayada kıymanız gerek bir kac ay ama sonrası bence bune değecek..

Ne tarz şeyler almalıyım ?
Beyler ek olarak dandik yumurta almayın hic bu benim actıklarım toto, en duşuk toto alın kinder surprisede almıştımda onun videolarını beğenmedim acemilik.. dandik yumurtalardan cok kotu oyuncaklar cıkıyor o videoyu izleyen cocuk gider intahar eder sonra aman diyeyim

Oyuncakları ve cikolatasını nasıl değerlendirebilirim ?
Beyler cikolatayı kendiniz yiyin buzdolabına atın canınız sıkıldıkca yersiniz
Oyuncaklarıda bir sonraki videolarda arka planda kullanabilir yada yeğen felan cocuklara gonderebilirsiniz

http://www.ytpara.com/69-dunyadan-youtube-teknikleri/ bolumune taşınırsa sevinirim kusura bakmayın aslında video nasıl olmuş diye soracaktım ama konu iceriği biraz daha bilgilendirici olup değişti