Ek olarak : Hayrına videoya yorum felanda atarsanız sevinirim

Spamcı arkadaşlar, Bu işte iyi para var sizi bu işe davet ediyorum, boşa diğer kanalların videolarını yuklemeyin. Anında telif geliyor benden soylemesi..
Edit:Yazık ya, o kadar soyledik herifin biri kopyalamış bile kanalları, yarında o herif konu acıcak para kazanmalar kapatıldı diye sence niye kardeşim ee telif yedin yumurta kanalından

Youtube'ye surprise egg yazın izlenimlere bakın beyler 4 ay gecipte 51m izlenen videolar var..
Ek Olarak :
+ Beyler arkadaki akvaryum gece lambası gibi bişey lcd ekran boyutunda donup duruyor icindeki rulo bide onda ışık yansıyor dediğiniz gibi 4 den once evde olamıyorum artık biliyorsunuz yaz gecti 4den sonra hava karanlık, gunduz cekmek daha mantıklı yanlız sadece haftasonu gunduz cekebilirim o yuzden o ışık sorununuda hallederim bir sonraki videoyu bu haftasonu cekip

+ Cektiğiniz videoları bir oynatma listesinde toplayın, tek bir videonuza giren cocuk butun videolarınızı izlemeden cıkmasın

Cocuklar reklama tıklar mı ?
Beyler şoyle soyleyeyim cocukların zaten coğu okuma yazma bilmiyor mause kabiliyetleri duşuk carpıya direk tıklayıp gecmeleri zor siz duşunun artık

Bu işin omru ne kadar ?
Bu işi 1-2 yıldır yapanlar var... 7-8 aydır yapanda var 3-4 aydır yapanda var, 1-2 yıldır yapan kanal zaten hep başlarda

Ne tarz şeyler almalıyım ?
Beyler ek olarak dandik yumurta almayın hic

Oyuncakları ve cikolatasını nasıl değerlendirebilirim ?
Beyler cikolatayı kendiniz yiyin buzdolabına atın canınız sıkıldıkca yersiniz

Oyuncaklarıda bir sonraki videolarda arka planda kullanabilir yada yeğen felan cocuklara gonderebilirsiniz

http://www.ytpara.com/69-dunyadan-youtube-teknikleri/ bolumune taşınırsa sevinirim kusura bakmayın aslında video nasıl olmuş diye soracaktım ama konu iceriği biraz daha bilgilendirici olup değişti