Herkese merhaba.
Derdimi kimseye anlatamadım burda anlatayım bari istedim ve yorum istiyorum.
Nişanlım uc kardeşin ortanca olanı. Annesi ev hanımı babası inşaat işcisi.
Babası nişanlıma hicbir maddi yardım, okutma vs yapmadığı gibi 17 yaşından beri cocuğa yuklenmiş. Mesela borc yapmış nişanlımı cağırıp yarım saat icinde 5000 lira lazım demiş. Bulmuş vermiş nişanlım sonra nasıl odedin diye soran yok. Depremde evleri yıkılmış kalıcı konutlardan ev vermişler onun da taksitlerini nişanlım odemiş. Abisini evlendirirken nişanlım kredi cekmiş vermiş sonra yine nasıl odedin diye soran yok. Abisinin de nişanlıma tek kuruş faydası yok bu arada nişanımızda 50 lira bile takmadı. Kardeşi 20 yaşında bir senedir evde oturuyor bir dediğini iki etmiyorlar. Nişanlım şuana kadar 75 bin borc odemiş ailesi icin. Yeri geldi benden aldı vs. Şimdi askerde tazminatını aldı dun konuşurken dedi ki belki kardeşime telefon alırım o paradan ki bizim duğunumuze vs tek kuruş yardımı olmayacak ailesinin yine. Benim ailem her şeyi fazlasıyla yapıyor kayınpederim inşaatta iş yok diyerek kenara cekiliyor. Ustune bir de nişanlımda para istiyor. Benim babam garson 63 yaşında hala calışıyor. Cok sinirleniyorum bu olanlara ve sizlerden yardım istiyorum. Nişanlımı ailesine , kardeşine, abisine vs yapmaktan nasıl vazgecireceğim ? Bir akıl verin Allah aşkına .