Merhaba arkadaşlar Trueview yani video oncesi cıkan video reklam icerikli para kazanan arkadaşlara bikac tavsiyem olucaktı.Bende bu şekilde nasıl her videomda bu reklamları cıkarabilirim diye araştırırken yaptığım ve başarılı olduğum bi tekniği sizlerle paylaşmak istedim.

oncelikle ayarlar kısmından sadece Trueview reklamlarını aktif edin.
Yapıcağımız şey ip adresimizi değiştirerek abd uzerinden videolarınızı goruntuleyerek video oncesinde cıkan reklam veren şirketlerin isimlerini not edin bi kenara . Sonrasında etiket kısmınıza bu not ettiklerinizi yazın. neredeyse her 2 videodan 1 tanesinde reklam cıkarmış oluyosunuz.Ben bu şekilde gunluk gosterimimin yarısı kadar video oncesi reklam cıkartabiliyorum . haliyle TO da yukseliyo %3 un altına duşmuyor. Tbm de 0.10 altına duşmuyor.

Kazancını yukseltmek isteyen kişiler deneyebilir gozlemlerini aktarabilirler.
bu şekilde bildiklerimizi paylaşarak kazanclarımızı yukseltebiliriz.

Not: izlenim sayısı arttıkca 2 de 1 reklam cıkma duştu onu anlayamadım genel sorundan kaynaklandığını dusunuyorum.
ornek vermek gerekirse

200 izlenim 100 video reklam 10 tık
500 izlenim 150 video reklam 20 tık
1000 izlenim 250 video reklam 30 tık

ortalama rakamlardır.

---------- Mesaj saat 13:04:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:24:02 civarında gonderildi. ----------

Bu arada şimdi farkettim ve test ettim 10 dk nın uzerindeki tum videolarda Trueview reklamların cıktığını gordum. Diğer videolarda 2 dk da da 8 dk dada istisna cıkabiliyo ama 10 dk nın uzerindeki videolarda daha fazla cıkıyor. Bu şekilde calışan arkadaşlara duyrulur. 5 dk lık 2 video yukliceğinize birleştirin gerekirse yada yuklediklerinizi 10dk uzerinde tercih edin