Kızlar benim ust katımda yurtdışında yaşayan bir cift var. Ev yeni bina biz de onlar da 7 8 ay once taşındık. Bunlar arada bir gelip 10 gun filan durup gidiyorlar. Taşındıklarında eşya ambalajlarını balkondan camdan atan, gecenin ikisinde eşya ceken, evde bağırarak konuşan cinstenler. Dun sabah uyandım balkon ekmek kırıntısı ve sigara kulu. Ses etmedim yıkadım. Bu sabah uyandık eşim balkona cıktı yine sigara kulu. Eşim soyleniyodu balkonda bu nedir arkadaş diye. Kadın camdan cıkıp ben ust kattayım her şeyi yaparım istediğimi cırparım ben ev sahibiyim beğenmiyosanız cıkın gidin dedi.Bundan sonra gece 12 ye kadar ses de yapıcam balkondan da her şeyi cırpıcam ister polise ister savcıya git dedi.Karşılıklı atışma oldu mahalleye de rezil olduk.Ben de gorgusuzsunuz dedim. Aradan 10 dakika gecti kapı caldı. 2 erkek 4 kadın kapımda.Erkeklerden biri konuşmaya değil dovmeye gelmiş. Ne o ev mi basıyosınuz dedim. Bunlar olayı carpıtıyolar. Eşime diyorlarki sen kadınla konuşamazsın eşin konuşsaydı . Olayı kadın erkek iletişimine taşıdılar. Halbuki eşim soylenirken kadın cıktı bağırdı. Neyse konuş konuş bişeyi cozemedik dinlemeyi bilmiyolar. Eşim ses kaydı aldı kapı calındıktan itibaren. Olay buyurse delil olsun diye. Sinirlendim paylaşmak istedim .