selam arkadaşlar..
gecen gunlerde bir konuda telif topluluk vs gibi olayları nasıl takip ediliyor ve nasıl onlem alınıyor diye bir konu acılmıştı bunula ilgili olarakta bildiğim ve yardımcı olacagını duşunduğum bir programı tanıtmak istedim bilmeyen arkadaşlar icin.

programın adı ( foxmail )..

programda sınırsız mail adresi ekleyebiliyorsunuz ve gmail adresindeki gibi maillerinizi aynı şekilde kullanabiliyorsunuz. cop kutusu , gelen kutusu, spam vs vs cok yararlı ve cok guncel calışan etkili bir programdır.

Ben bu program sayesinde 36 mail adresimi aynı anda kullanabiliyorum sesli ve gorsel olarak kullanımı oldugu icin mail adresini hic aratmıyor. ayrıca programın icinden ayrı sayfa acmadan mailerinizi gorsel ve işitsel gorebiliyor, ve silebiliyorsunuz.

programın en sevdiğim huyu arka planda calışabilmesidir bu sayede anlık yukleme vs herşeyi sağda alttarafta otomatik pop up acarak sesli uyarı vermektedir.

İndirme Sayası : Foxmail for windows
Bu sayfaya girdiginizde direk indirme linki karşınıza cıkacakdır.

Tanıtım ve Kurulum Videosu..

Burdan Aldığım bilgiler sayesinde cok şey başardım bende birine azda olsa bir bilgi verebildiysem eger onuda bana burdan bu olanagı sağlayan arkadaşlara borcluyum herkese tşk.. Allah Yardımcınız Olsun.