Hepinize merhaba. Sevgilimle neredeyse 1 yıldır beraberiz universiteden tanıştık. Ilişkimizi ve onu cok seviyordum bana karşı hep cok saygılıydı ve beni sevdiğini de biliyorum ben de aynı şekilde onu seviyorum. Normal zamanlarda cok fazla vakit geciriyorduk her şeyi beraber yapıyorduk. Buna rağmen bana ailevi problemlerini anlatmadı. Uzuldum ama belli etmedim ustelemedim de ne zaman istersen anlatabilirsin dedim. Pandemi surecinde memleketlerimize gitmez zorunda kaldık. Bu ayrı olduğumuz surecte beni cok az arıyordu. Ama bir gun ortak bir kız arkadaşımız var onunla beraber 3umuz konuşalım dedi. Ben de bu duruma sinir oldum cunku beni tek başına aramıyor ama kız olunca gayet arayabiliyor. Ben de tartıştım onunla. Kısa bir sure sonra bana eski sevgilim yazdı. Tekrar olma niyetiyle değil de arkadaş olmak icin. Ben de kendisine cok değer veriyorum ve konuşmaktan keyif alıyorum ama bu durum sevgilimi rahatsız edebilir diye duşunup ona sordum o da beni rahatsız eder ama kararı sana bırakıyorum dedi, ardından da yaşadığı bir olayı anlattı. Eski sevgilisi aynı zamanda yakın arkadaşıymış ve benle olduktan sonra kıza konuşmayalım vs demiş ama bana anlattığında şoyle bir şey kullandı "hÂl bana yazıyor ve bu duruma cok kızıyor bir iki mesajla konuyu kapatıyorum." O an tepki vermedim sonradan dank etti ve sorular sordum niye yazıyor ne konuşuyorsunuz neden numarası kayıtlı bu sorduklarıma asla net bir cevap veremedi dediği tek şey ben seni cok seviyorum kaybetmeyi goze alır mıyım tarzında cumleler oldu ve konuşmayı silmişti. Bu yuzden ben ona karşı guvenimi yitirdim. Ben kıskanc biri değilim asla kız arkadaşlarına karışmam cunku o bana arkadaşım dediyse bitmiştir ona oyle guvenirdim. Bana bu durumdan bahsetse ben sorun yapmayacaktım eğer niyetleri arkadaşlık olsaydı. Sonrasında ben ona bitirelim demedim sadece duşunmek icin vakit istiyorum dedim. 1ay once yaşandı olay. Benim hÂl icim soğumadı ve hÂl guvenmiyorum. O da benden geri donut bekliyor bu sırada ara sıra yazdı ve konuşmayı surdurmedim. Bu durumda olduğumuz icin cok uzgunum ama ne yapabilirim bilmiyorum bazen ona haksızlık ettiğimi duşunuyorum. Cok fazla uzattım biliyorum buraya kadar geldiyseniz cok teşekkur ederim son bir şey daha eklemek istiyorum ben ona konuşmak istemiyorum dediğim zaman bana ilişkimiz boyunca anlatmadığı problemlerini anlattı bunu yapmaktaki amacı sizce ne olabilir? Okuduğunuz icin teşekkur ederim duşuncelerinizi merak ediyorum