Evliyim ve bir cocuğum var.Eşimde bende calışıyoruz.Aslında mutlu bir evliliğim var ya da ben oyle olduğunu duşunuyorum.Sırf bu yuzden bu aralar cok sık duşunur oldum ayrılığı.
Eşimin ağzı cok bozuk evlendiğimizden beri defalarca uyardım onu kufuru sevmiyorum lutfen dikkat et diye ama dinlemiyor.Ve artık bana karşıda kullanmaya başladı.En ufak tartışmada salak mısın sen gerizekalı mısın s...... git burdan gibi sozler kullanmaya başladı.Başlarda uyardım sonra hatasını anlasın diye bende karşılık verdim olmadı anlamıyor.
Regl sancısı cektiğim icin sabah 5te uyandım uykusuzum karnım ağrıyor işe gidileceği sırada cocuğu hazırladm evi toparladm kendim hazırlandm felan her zamanki neşem yoktu.her sabah uyanır eşime kahvaltı hazırlardım işe gitmeden ben yapmazdm ama o kahvaltıyı seviyor diye ona hazırlardım bugun hastaydm diye hazırlamadım.Bu mu zoruna gitmiş anlamadım ama Beyefendi bi soru sordu cvp verdim ama duymamış diye salak mısın neden cevap vermiyorsun gerizekalı dedi ben de cıldırdım karşılık verdim.Neyse cocuğu bakıcıya bıraktık işe gidiyoruz arabada muzik acık uykusuzum başım catlıyor kapattım muziği bu tekrar actı.Başım ağrıyo dinlemek istemiyorum dedim.Ben istiyorum dedi tekrar actı.Yine tartıştık yine o guzelim kelimelerini kullandı gerizekalı salak vs vs.iş yerine geldiğimizde s.... ol in arabadan dedi.
Ben artık bu durumdan cok sıkıldım kimine gore belki ben buyutuyorumdur bilemiyorum ama benim icin evlilikte sevgi olmasa bile saygı kesinlikle olmalı mesaj attım bak boyle olmuyo artık dayanamıyorum bu sozlerine saygılı ol felan diye yazdm tahammulum kalmadı dedim beyefendi cevap bile yazmadı.
Ben gercekten yoruldum bi cocuğum var babasını cok seviyor ama ben bu cirkinliğe tahammul edemiyorum artık saygılı olmak bu kadar zor bişey mi ya nolur bana bir akıl verin ne yapıyım