Merhaba, o kadar dertliyim ki, buraya yazıp rahatlamak, sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle 3.5 yıl once tanıştık, sevgili olduk. O zamanlar amerikaya gidip iş kuracaktı, onun heyecanı vardı. Netekim, tanıştıktan 6 ay sonra gitti, ama ucak biletini bile ben aldım, parası yoktu. Orada iş yapacağı insanla da hic işler yoluNda gitmedi, 5 ay sonra dondu. Hala Amerikaya gitmesinin sebebi olan konu ile ilgili kendi kendine calışıyor. 3.5 senedir herhangi bir işe girmeye uğraşmadı (eğitimi cok iyi, muhendis olmasına rağmen). Aslına bakarsanız hayatının hemen hemen hic bir kısmında calışmamış, eskiden ailesinin durumu iyiymiş, hala da onlardan destek alıyor. Biz 5 ay once evlendik, ben hata mı yaptım, bu insanla birlikte olarak. Hic calışmadığı hic bir gidere ortak olmadığı gibi benden de aralıklarla paralar aldı, ailesinden alamadığı zaman. 42 yaşındayım, evlenip cocuk sahibi olmayı cok istedim, kocama da cok aşık oldum, ama şimdi diyorumki hata mı yaptım. Ayrılıp başkasıyla tanışıp cocuk sahibi olma imkanım yok bence. Surekli kavga ediyoruz bu dengesizliklerden oturu, ben de bayağı geciriyorum lafları, saygı kalmadı.