Merhaba kk guzel uyeleri
1 yıldır kk girmiyorum, şimdi tekrar dondum. Kv ile birlikte yaşıyorduk ve derdimi hep buraya dokuyordum belki hatırlayanlar vardir. Gelelim bu 1 yilda neler oldu, merak edenlere aktarayim.
8 aylik surecimiz dolunca kv kendi evine gecti (cok şukur ) biz de tayin istedik, ailemin ve esimin ailesinin oldugu ilin bir ilcesine. Duzenimizi kurduk.
Sonra babam vefat etti.. canim babam, hala acisi ilk gunku gibi icimde..
Ardindan surpriz bebek haberi aldik, suan 5 aylik dunyalar guzeli bir kizimiz var, şukurler olsun..
Esimin ailesine karsi tutumu cok degisti, uzerine aldığı yukler agir geldi, her fırsatta yoruldugunu dile getiriyor ailesine karsi. Beni yiprattiniz, derdiniz sıkıntınız hic bitmiyo, nasil insanlarsiniz diyor, ben hic karışmıyorum, Allah affetsin icten ice de seviniyorum, esim neyin ne oldugunu gordu, artik bana haksizlik etmiyor diye..
Velhasil kelam kv gitti dertler bitti..
Ama bazen bizi huzursuz ettigi oluyor birkac ornek vereyim..
Bir sonraki tayinimizde baska bir ili isteyelim dedik hemen ben de geleyim evimi satayim ordan ev tutarim dedi
Sehir disina gezmeye gitsek hemen ben de geleyim diyor
Laf arasinda ima yapiyor falancanin oglu annesine cok duşkunmuş, annesini yanina almis birlikte yasiyolarmis diyo
Esimle tartissak yanimizdan ayrilmiyo oturuyo bizi dinliyo yorum yapiyo
Vs vs.. ama bu konular aramizda buyuk problemlere neden olmuyor, cunku soyledigiyle kaliyor. Ben sonradan esime serzeniste bulunuyorum, esim bana hak veriyor, evet annem haksiz, oyle soylememesi gerekiyordu, ne yapayim ne diyeyim, o oyle konussun bosver, huyu bu diyor. Ben canımı sıktigimla kaliyorum. Sanirim eski gunlere donmekten korkuyorum
Sizlere sorum kv bu tarz konustukca ben nasil bir tepki vereyim? Genelde gulup geciyorum, olumlu ya da olumsuz hic yorum yapmiyorum, sessiz kaliyorum.. onerilerinizi bekliyorum..
Allah herkesin evine saglik, mutluluk, huzur versin, fesat insanlari da bizden uzak tutsun.. amin..