Merhaba universite son sınıftayken biriyle tanışmıştım o kişi yeni memurdu . Beraber cok guzel vakit geciriyorduk iyi anlaşıyorduk . Son sınıf olduğum icin alttan derslerim vardı onun stresi, mezuniyet stresi, stajım vardı, ders calışıyordum ve eski sevgilimin benden nedensiz uzaklaşması vs kafam cok karışıktı hatta corba gibiydi. Sonra karşıma bu kişi cıktı bu kadar asosyallik ve umutsuzluk arasında bana cok iyi gelmişti cunku sosyal hayatım sıfırdı akşamlari dışarı cıkarıyordu sinemaya gidiyorduk . Birgun otururken kendi hakkımızda konuşuyorduk benden on ay kucuk olduğunu oğrendim acıkcası kafama takıldı o sorun yapmadı. Instagramı aktif kullanan biriyim onu ordan ekledim bi turlu kabul etmedi sonra yuz yuze geldiğimizde sordum var ama şifresini unuttum giremiyorum dedi ama ben uzun sure dikkat ettim takipci sayısı değişiyordu sonra bi baktım profil resmi de değişmiş beni eklemeyip orda birşeyler karıştırdığını anladım. Bunu soyledigimde kavga cıktı. Ayrıca bana yakınlaşmak da istiyordu izin vermedim evine bir kac kez yemek yapmaya davet etti gitmedim baktı ki umduğu gibi degil ordan bi uzaklaşma oldu . Neyse bu Instagram konusu kavgaya donuştu ve birşeyler karıştırdığını ima edip goruşmek istemediğimi soyledim yanlış yapıyorsun falan dedi telefonu kapattım ondan sonra uzun sure 15-20 gun sesi cıkmadı, merak edip sosyal medyadan baktım ki ne goreyim bi kızla sarmaş dolaş resim atmış altına hayırlı olsunlar falan. Uzuldum mu hayır cunku o surecte benim de kafam karışıktı ve yoğundum. Sadece kucuk bir hoşlaştıydı onun icin de oyle . Instagramda ne ara sevgili yaptın gibi birşey yazdım tam hatırlamıyorum, tersleyip engelledi cok takmadım.
Gel zaman git zaman okul bitti kendi duzenimi oturtmaya calışıyorken bu kişi bana yazmaya başladı once umursamadım sonra tersleyip engelledim . Başka hesaptan yazdı onu da engelledim bu arada sevgilisinin profilinde hala resimleri vardı tarih falan. Arada kaldırıyorlardı sanırım kavga anlaşmazlık yaşıyorlardı bu kişi ara ara yazmaya başladı her defasında tersledim . Bi keresinde yazdığına karşılık birşey yazdım sanırım o sıra sevgilisi hesabını kullanıyordu kendi hesabından sen kimsin sevgilime yazmışın dedi bende kıza en baştan anlattım sevgilin bana yazıyordu engelledim başka hesaplardan yazmaya başladı dedim ekran resmini de attim kız bu sefer Seni nerden tanıyor ki yazmaya başladı. Sevgilisinin kulağını cekeceğine baktım boş boş sorular soruyor sizle mi uğraşacagim diyip ona da engel attim. Sonra yine uzun sure ses cıkmadı bir ara ınstagramimi sildim yeni hesap actım baktım bu kişi yine yazmaya başlıyor. Bende karşılık vermeden bu surecle ilgili sorular sordum kız eski sevgilisiymiş benle konuştuğu zamanlar bir olay olmuş kız barışmak istemiş ve tekrar barışmışlar . Sonra kız surekli olay cıkarmış bu kişi cok fedakarlık yapmış ama kız ayrılmak istemiş ayrılmışlar. Yedim mi hayır. Tabi tam anlattığı gibi olmadığına eminim. Bana O kiza karşı duygum kalmadi sana haksızlık yaptığımı biliyorum senle yeni bir hayata başlamak istiyorum diyor evlenmek istediğini soyluyor ben ona asla guvenmiyorum ve bunu da dile getiriyorum ailesiyle cevresiyle tanıştıracağını her fedakarlığı yapacağını soyluyor. O zaman ikimizde kucuktuk bazı hatalar yaşandı diyor. Ama ikna olmuyorum uzerinden uzun zaman gecti olgunlaştım değiştim vs diyor. Cok fazla tersledim artık anlamıyor daha da ileri gidip kalbini de kırmak istemiyorum siz olsanız ne yapardınız İkinci şansı hakediyor mu terslemekte haklı miyim