Eşimle aramızda ozellikle onun ailesinden kaynaklı sorunlar var.. ve bende biraz gecmişe donuk ve takıntılı biriyim kafamdan atamiyorum.her sorunda gecmiste olanlar ve daha once yapilanlar aklıma geliyor sorun uzuyor.. Bunun dışında eşim birkac aydır ailesine daha bir bağlı her akşam orada neredeyse (iş cıkışı biraz oturuyor yani). Herhangi bi konuda b;isy diyeceğim hemen savunmaya başlıyor, kotu bisy de değil bu arada.kiracak bisy soyluyorlar ona bahsediyorum hemen;"iyi niyetle diyorlar ,yanlış duşunuyorsun "diyor..her haftasonu oradayız misal bi akrabam geliyor ya da gidiyoruz hemen akabinde "yarin da bizimkilere gidelim" ,"bizimkilere gidemicekmiyiz" diyor ve insanların yaninda surat asıyor. Bu arada her hafta gitmeye karşı cıkmadım yasli insanlar sonucta.. Ama gecenlerde annem geldi (baska sehirde yasiyor).cuma bizde kaldı, C.tesi ananemde kaldi yanına gittik surat asip durdu.cikar cikmaz kapidan ;"yarin aksam bizimkilere gidecegiz degil mi?"dedi.. pazar aksam donucekti annem haliyle pazar gunu gunduz de gormek istedim. Annemde cagirdi zaten ama esim gitmek istemedi yanlarına.onun ailesine gittik. O kadar sinir oldum ki..beni hic duşunmuyor farkindayim ve zoruma gidiyor.cinsel olarak sorunlar yasiyoruz. kac defa istedigimi belli ettigim halde reddettiği oldu (bahanesi yorgunluk) ve en son da gecen hafta kendisi tatmin olup beni hice saydi.Butun sorunları toplayınca bir suredir boşanmayı dusunuyorum soyledim ama reddetti ve bana sen idareci değilsin surekli de gecmişi acıp kavga cıkarıyorsun dedi.. Beni is icin baska sehire tasinamaya zorluyor. × sehirde calisacagim oraya tasinmayi dusunuyorum diyor insanlara ama istemediğimi gayet biliyor.Bastan ailesi zorluyordu is bile buldular maas yuzunden iptal oldu "siz nereye biz oraya,siz burdayken orada kalamayiz" diyorlar. .. Bunlari ve bazı şeyleri soyleyip yurumeyeceğini soyleyince ben idaresiz oluyorum(oyle oldugumu iddia ediyor).bosanmayi da kabul etmiyor amaci nedir sizce? Ve de kararlıyım pişman olurmuyum bilmiyorum ailesine gore yasamaktan biktim artık. Temmuzda ailemlede konusup evi terkedecegim (yasadigim sehre o zman gelecekler)yanlismi yaparim sizce bosanirsam?