Biraz uzun olacak ama dertleşecek ne bir arkadaşım ne de annem babam olmadığı icin icimi dokmek ve sizden kızkardeşinizmiş gibi yardım istiyorum.
Eşimle ben uni 1 oğrenciyken evlendik.Annemle babam ayrı,annem ciddi anlamda problemli dunyanın en tatlı dilli insanı olsanız gecinemeyeceginiz ve kucukluğumden beri bana garezi varmış gibi hep beni aşağılayan bela okuyan kotu bir insandı.Annemi hic sevmedim.Babam deseniz zaten hayaletti her zaman maddi manevi.Okul kazandım 2 ay sonra annemle bir tartışmamızda beni evden kovdu.Şansıma 3 gun sonra Kyk yurt cıktı gittim yerleştim hic aramadı sormadı o gun bugundur 4 yıl olacak goruşmedik.
Yurt yaşamım oldukca sıkıntılıydı.Sevgilim şimdiki eşim surekli evlenelim diyordu.1 yıl zar zor yurtta kaldıktan sonra adeta yurttan kurtulmak icin evlendim.İlk zamanlar fena olmayan evliliğim zamanla surekli kufur eden aşağılayan vuran kıran bir adamla ağlayan yapayalnız bir kadının evliliğine donuştu.Onu seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama avmde sokakta hatta kucucuk kızkardeşlerimin yanında bile surekli kucuk duşuruyor kufur ediyor vuruyor.Dışarı cıkmak istemez varsa yoksa annesine babasına gotursun elinde avucunda ne varsa onlara versin.Evdeki tuvalet kağıdından şampuana kadar verdiği oluyor.ki emekli ve kendi evleri var başka cocuk yok giderleri yok biz kiradayız.Beni surekli aşağılamasından cok sıkıldık kufurlerin vurmaların hic arkası kesilmiyor.Barışmak istiyor ama hic bir zaman bir daha yapmayacağım diye soz vermiyor. Bunlars ek cok lakayt umursamaz rahat bir insan.Cok uzun oldu kiminiz okumayıp aşağılayacaktır niye bu kadar uzun yazdın diye ama konuşacak 4 duvardan başka kimsem yok telefonla bile ne arayanım ne arayacak insanım var.Şimdi size soruyorum bu şımarıklık mı ayrılma sebebi olabilir mi? Ustelik oğrenciyim işim yok ayrılmam mantıklı mi ne olur kardeşinize fikir verir gibi mesaj yazın acımasızca yargılamayın