Soyleyeceklerinizi tahmin edebiliyorum şimdiden, zaten haklısınız. Ama lutfen uslubunuz yanlış olmasın kalbim cok kırılıyor, zaten boşluktayım, doğru soylerken aşağalayıcı usluplara maruz kaldım. Tumunu okuyarak cevaplayın lutfen.
Bi cocuk vardı, onla konuşuyorduk ama cocuk benle konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş meğerse. Kavgalar ettik, cocuk telefon numarasını değişti, buldum, engelledi. Bende ulaşabileceğim her yerden yazdım 3 ay yazma dedikce yazdım inadına hırslandım. Yazma diyor ama oyle bi uslupla soyluyor ki, benim yazdıklarım ilk başta gel bi konuşalım sorunumuz ne derken uslubu yuzunden hırsıma yenik duştum bende o da ağzımıza ne gelirsek saydık. Taciz ettim doğru biliyorum. Sucumu farkındayım zaten cok uzun zaman oldu yazmayalı.Bıraktım zaten. En sonda ozur diledim sakince konuştuk ve bitti. Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. Ama bu bana fayda sağlar mı bilmiyorum. Flort mlort istemiyorum evlenmem bile o derece sildim attım kustum. Babasızlık zaten zor ruh sağlığımı toparlamaya calışıyorum. 21 yaşındayım. Cocuğa karşı kendimi hep bi yetersiz hissediyordum, beni guzel buluyo mu, acaba sıkılır mı benden falan. Bitti yani artık dunyanın en iyi insanı da gelse deşer gecerim.