Merhaba oncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve cok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız cok iyi ve surekli vakit geciriyoruz .
Onlar da beni cok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve oğrendiklerinde tepkilerinin cok buyuk olacağını biliyorum. Cunku yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Duşunuyorum aileme bir şekilde soylesem evlensem ileride sorun cıkacak yaşlar ilerleyince. Soylemeden ayrılsam o kadar cok baglandim ki onsuz yaşayamam olurum gibi geliyor. O da bana cok bağlandi beni cok seviyor, surekli beni mutlu etmeye calışıyor cok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gercekten cok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan boyle bir şey gecti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkurler.