Arkadaşlar konumu biliyorsunuz, 1.5 aylık goruştuğum kişiyle (oncesinde yuzyuze tanıştığım biri) ilk buluşmada gece telefonu caldı iş yerinden bir kadın kız arkadaşımlayım diyince o yaşadıklarımız ne olacak demişti. Ben terkettim. Sonra kadın arayıp birşey yaşamadık ben ondan buyuğum cocuğum var abla derdi bana diyor rezalet. benim duygularım vardı bırakmayın sizi cok seviyor dedi. Ben o halde eve gelince olanı biteni anlattım anneme cok uzuldu haliyle pişman oldum anlattığıma da. Kadın gunduzden mesaj atmış musait olduğunda konuşmak istiyorum diye cevap vermemiş ustune aramış 2 kez acmamış sonra gece aramış işte. Goruştuğum kişi de devamlı hicbirşey olmadı birşey yaşamadık diyor. Kuran a da el basarım diyor dindar tanıtmıştı kendisini de. acıklama yapıyor birşey olsa ortaya cıkmaz mı eninde sonunda nasıl yalan soyleyeyim diyor. Kafa mı da karıştırıyor acıkcası

anneme gelecek olursak cocuğa kinlendi muhtemelen telefon numarasını almış arıycam sen benim kızıma nasıl boyle birşey yaşatırsın sahipsiz mi sandın. Madem boyle biriydin niye umut verdin niye o kadar yoldan geldin diyecekmiş. Haketmiş bunu. Asla dedim yok arayacağım diyor. Rezil edecek beni nasıl vazgecirebilirim