Selam nasılsınız ben kucuk bir ilcede calışıyorum neyse 1.5 aydır bir polis bana baktığını takip ettiğini anladım. Karşılaşma her yerde vs boyle anladım zaten, doğru anlamışım neyse sonra numaramızı verdik karşılıklı biraz bana dengesiz gelmişti yani beni beğendiğini ilk başta soyleyip bazı lafları kacamaklı idi ki ben sahte Bi instagram acmıştım o kızla da konuştu, neyse sonra 4 gundur Konuşuyoruz zaten ben memlekete gidecektim geldi yanıma Biraz sohbet ettik sonra ben otobus bindim. Hani beni beğendiğini de soylemişti ya ayrıldıktan sonra mesaj attım sordum hoşlanıyor musun diye, bana arkadaşlık ve duyguları karıştırıyorsun elif dedi şok oldum bu kadar mı dengesiz olunur diye amacı neydi bilmiyorum. bende dedim kusura bakmayın ben bu soruyu sorduktan sonra arkadaş gibi de devam edemem ki biz arkadaş olma taraftarı idik ilk etapta neyse sorun değil kendine iyi bak dedi o da şimdi ben acaba beni yakından mı beğenmedi e yine de onceden yakından goruyordu ya da en buyuk ihtimalle başkası ile de konuşuyor ağladım ben acaba yakından cok mu cirkinim diye ne olur icimi rahatlatın