Herkese merhaba. Yıllardır ozellikle Bdv muptelası ben sonunda bir konu acıyorum

Mevzu evlilik amacıyla goruştuğum beyefendinin konuşmalarında yakaladığım tuhaf ayrıntılar ve icimde uyanan şuphe.

1- Kendisini daha once de ortak etkinlik ve toplantılardan tanıyordum ancak birebir ilk goruşmemiz evlilik amaclı bir goruşme oldu. Bu goruşmede konunun bir yerinde "Bunca yıl aynı ortamlarda rast geldik ama birbirimize o gozle bakmadık. Sen de bu adam evlilik duşunur mu, kız arkadaşı var mı yahut erkek arkadaşı var mı diye duşunmemişsindir tabi" dedi. Son kısımdaki "erkek arkadaş" kısmını tatsız bir şaka olarak algılamıştım...zaten sonrasında o da zorla guldu.

2-Aynı gun icinde sohbet esnasında kırmızı cizgiler uzerine konuşuyorduk. Verdiği bir ornek olayda erkekliğe hakaret eden bir kadınla ilgili bir mevzu vardı. Bu konu uzerinden asla "kadın gibi yuruyorsun, konuşuyorsun vs" tarzı bir sozu şaka mahiyetinde dahi kaldıramayacağını soyledi.

3-Ertesi gun konu şayet evlenirsek ve ten uyumu yakalayamazsak ne olur mevzusuna geldi. Bunu duşunmek ve varsayımda bulunmak icin şu aşama cok erken dedim. Kendisi cinselliğin onun icin evlilik hayatında birincil mesele olmadığını belirtti. Sevgi, saygı, guven, gucluklere birlikte goğus gerebilme, guzel vakit gecirmenin daha onemli olduğunu soyledi. Aramızda bunun gibi bir sorun olursa boşanmayacağını soyledi.

Bu 3 şey beni biraz huylandırdı hanımlar. Ozellikle 3. maddede hetero erkek doğasından beklenmeyen bir şey sezinledim ancak kimselere bir şey diyemedim. Sizlerin yorumlarını da onemsiyorum. Sizce bu konuyu olabildiğince ustruplu bir şekilde sormalı mıyım?

Yorumlarınız icin şimdiden teşekkurler