Selam kızlar;
Bir senelik evliyim ve artık kendimi sıkılmış, hissiz hissediyorum... şu an fazla duygusal moddayım pms doneminde olduğum icin kelimeleri duzgun secmeye calışıyorum..
Eşimden sıkılmadım ama yuva olarak goremiyorum. Ya şu an ki modumdan daha duygusal bakıyorum bilemiyorum ama hep boyleydi ya. Mesela genel olarak hep işten geldiği gibi dışarı cıkar ya tek dolaşır bir yere gecer kafede oturur telefondan videolar izler şarkılar dinler cay icer (soylediğine gore) veya arkadaşlarıyla takılır... benlede gezer hic gezmez değil aoa surekli değil değişir bazen hic bazen haftada bir iki en fazla uc... evde hic durmaz akşamlar 12 gibi gelir terasta beş on dakika oturur yatar bazen hemen yatar...
Ben cok şey yaşadım bir senede... Sesli bağırışmalı kavgalardan cok korkarım kendimi kasmaktan kriz geciririm ve bizim evin karşısında park var bir ara adam eşini dovuyordu eve nasıl sesler geliyordu ve ben tektim polisi aradım korkudan adresi unuttum zar zor hatırlayıp soyledim nasıl titriyordum ama anlatamam vurma sesi eve kadar geliyordu kadının bağırışı vs vs ablamı aradım nefesim gitmeye başladı ablam sayesinde kendime gelebildim telefonu kapatmadı onla konuştum ettim duzeldim ve yanımda eşim yoktu dışardaydı...
Yine aynı şekilde yatıyordum o zamanlar yeni evliydik eve alışamamıştım yatarken aklıma bir şey gelmişti korkmuştum yine kriz gecirmiştim eşim sonlarına doğru gelmişti yani kriz anımda başlangıc anında yoktu kendimi kastığım ettiğim zamanda vs vs
Birlikte vakit gecirdiğimiz zaman genelde telefonunda takılır bazen ben konuşurum başta dinler sonlarına doğru dinlemez bende susarım bu şekilde.. yanımda başka ciftlere bakıyorum yeni evlenen kuzenimle armadaşıma ikisi ne kadar mutlu dialogları cok iyi ama biz oyle değiliz aramızda muhabbet bir şey yok... işin ozeti evliyiz ama aile değiliz gibi bazen duşunuyorum başıma kotu bir şey gelse her halde babamı falan ararım eşimi değil. Aslında cok iyi biri aileme karşı aşırı iyi bana karşıda bir dediğimi iki etmez falan ama bilmiyorum ya kendimi mutlu goremiyorum veya artık evde tek durmaktan geri planda olmaktan veya tam gercek aile olamamaktan yahut arkadaş gibi olamamaktan eğlenememekten sıkıldım.. yazmak istediğim icimi dokmek istediğim o kadar cok şey var ki bu kadarcıkla yetiniyorum ana şunu biliyorum kendimi yalnız hissediyorum ve eşimi yuva olarak goremiyorum artık iyice soğuyorum
Mesela 20 dakika once evden cıktı sigara almaya bakkal hemen yanımızda sayılır 2-3 dakika bile surmuyor hala daha gelmedi... artık bilemiyorum ya kafam cok dolu