Selam kızlar şimdiye kadar oyle cok konu acmadım ama bu konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Eltimin oğlu ile benim oğlumun arasında 1 yaş farkı var. O, 5 yaş benim ki 4 yaş. Onun oğlu buyuduğu icin şimdi yeni yeni cocuk heralde duşunuyordu bebekken de cok yaramazdı cocuğu o yuzden gec karar verdi. Neyse ben bir pazar kahvaltısında kv lerdeydik. Laf arasında herkes sırasını beklesin diye laf soktu bende kale almadım. Bunun sırasımı olur isteyen istediği zaman yapar sonucda. Yap o zaman severiz dedim gectim. Neyse şuanda ben yeni bir hamilelik haberi aldım. Daha cok yeni ailelere soyleyelim dedik. Kv ye oturmaya gittik orda soyledik cok sevindi mutlu oldu.eltimleri cağırdı epey sonra. Neyse onada soyledi hamile oldugumu. Zaten istiyordun da caktırmıyordun dedi. Hayırlı olsun kac haftalık dedi. Bende saol dedim şu kadarlık falan. Kv de senden de bekliyoruz guzel haberler dedi boyle icten bir şekilde. Eltimin tepkisi şu oldu. Şimdi hemen ustune bende mi hamile kalayım. Biraz beklerim demesin mi. Bende ne alakası var dedim benimki kucuk du yaptım senin cocuğun buyuk yapcaksın tabi neden bekliceksin ben oyle şeyleri kafama bile takmam. Her cocugun yeri ayrıdır. Hem nolcak beraber buyurler dedim. Hic bir şey diyemedi ama ben kendimi kotu hissettim. Sonra kalktık hadi goruşuruz dedim goruşuruz bile demedi yuzu aldı verdi.
Sanki ben onu beklemek zorundaymışım da onunu kesmiş gibi hissettim. Halbuki oyle bir şey yok ben uzun zamandır duşunuyordum ama cesaretim yoktu. Sonucda kimse kimseyi beklemek zorunda değil ki. Eltimle genel anlamda aramızda kotu bir şey gecmedi. Aramızda iyiydi Goruşuruz ama biraz mesafeli sayılırız. Sizler tarafsız bakabileceğiniz icin yorumlarınız benim icin değerli şimdiden teşekkur ederim.