Javazbekk'in Youtube Para Kazanma Rehberi

Merhaba arkadaşlar 4 gun once actığım kazanc hikayesi konusunda nasıl ayda 4 haneli kazanc elde ettiğimi anlatacağım bir konu acacağımı soylemiştim. Bugun burda bunun icin toplanıyoruz .

Arkadaşlar oncelikle şunu belirtmek isterim ki ben YouTube aracılığıyla veya internet uzerinden ek gelir sağlamak isteyen kişilerin ihtiyac sahipleri olduğunu duşunerek hic bir şekilde yardımımı esirgemem. Durumu iyi olanlar gecelerini gunduzlerine katarak bu sıkıcı ve stresli işle uğraşmaz diye duşunuyorum. Bunu kendine meslek edinenler icin ise bir şey denilemez zaten. Bunun icin actığım konudan dolayı beni eleştirecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkur ediyorum. Haydi başlayalım

Kanallarımı nerden tedarik ediyorum ?

Kanallarımı kendim acıyorum arkadaşlar. Sizede eğer yapabiliyorsanız kendinizin acmanızı tavsiye ederim. Acamazsanız mail satış konum mevcut benden tedarik edebilirsiniz garanti veriyorum maillerime.

Hangi botu kullanıyorum ?

Videoyap botunu kullanıyorum arkadaşlar zaten benim basit kazanc sistemim bu bot uzerinde kurulu arkadaşlar bu ara zam geldi ama zamla birlikte gelen ozelliklere değeceğini duşunuyorum botta bir cok ozellik var hepsini anlatacak değilim 2 saatlik anlatım videosu var izleyebilirsiniz (O kadar cok ozellik var ki) Diğer botları hic kullanmadığım icin bilmiyorum. Ama onlarında kullanıcılar tarafından cok sevildiğini biliyorum.

Adsense mi, partner mi ?

Arkadaşlar ben başından beri adsense kullanıyorum tabi bizde bununla ilerleyeceğiz anlatacaklarım adsense ile ilgili olacak. Partner hic kullanmadım ama onlarında kazanc sistemlerinin iyi olduğunu biliyorum.

Eee uyandım saat 10:00 oturdum pc başına haydi başlayalım;

Evet arkadaşlar şimdi sohbet eder gibi size bilgisayar başında oturduğum anda yaptığım işlemleri anlaşılır bir şekilde anlatmaya calışacağım. Bu arada bu benim taktiğimdir arkadaşlar beğenmeyenler olabilir veya mantıksız bulabilenler ama dediğim gibi bu taktikle aylık 4 haneli 1*** olacak şekilde kazanıyorum şu an umarım daha da artacak . Arkadaşlar kanallarımızı toplu bir şekilde satın aldık diyelim 50 tane kanalı aldık not defterimizde bir guzel duruyor. Arkadaşlar her kanalın yanına bir tire (-) koyun kanallara video attığımızda kaynağını oraya yazacağız unutmamak icin ve kanal kapandığı takdirde yeniden acmak icin. Şimdi listenin en ustundeki kanala gelelim. YouTube'ye gectik ilk once cerezleri temizliyoruz İlk kanal olduğu icin ip değiştirmeye gerek yok . Kanalımıza girdik, hemen Videoyap botuna geciyoruz kanal ekleden kanalı botumuza bir guzel ekliyoruz. Sonra Unlem gec 1'i %40-50 Unlem gec 2'yi de aktif ediyoruz kanallarım kısmından. Sıra geldi kanala ne tarz videolar atacağız? Arkadaşlar kaynak olarak size kaynak onermeyeceğim kaynaklarınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Size tavsiyem tek bir kaynak calışmayın her turlu kaynaktan ilerleyin daha sonra isterseniz kanallarınız arasından en iyi kazandıran kaynağı secer oyle devam edersiniz karar size kalmış. Ben kaynak ararken orneğin cizgi film diyelim. Ha bu arada arkadaşlar benim taktiğimi okuyup da Turkce icerik calışırsanız hakkımı helal etmem Turkce icerik pişmanlıktır sakın ha yabancı calışıyoruz. Genel olarak ingilizce diyelim Amerika iyi kazandırır. Tabi diğer ulkelerde olabilir ama Turkce yok . Ne diyorduk cizgi film YouTube'ye yazıyorum "cartoo" aşağıya ne iniyor "cartoons for children" bakın cok aranıyormuş Hemen cartoons for childrene tıklıyoruz geliyor onumuze kanallar hepside spam şoyle az izlenmişinden bir kanal buluyoruz en fazla 2 videolu olsun hadi 3 olsun kanalın linkini kopyalıyoruz ilk once not defterine kopyalayacağımız kanalın yanına. Daha sonra url kısmını alıp bota kanal cek kısmına yapıştırıyoruz kanalımızı seciyoruz Film/Animasyon diyoruz cek diyoruz videolar geliyor onumuze ondan sonra videonun adını değiştirmeyin etiket ve acıklamaları ise kafanıza gore eğer etiketleri beğenmediyseniz değiştirin baktınız guzel ise ellemeyin bişi olmaz yukle deyin kanalınıza yuklensin. 5-8 dk aralıkları ile yukleyin başınız ağrımasın. Daha sonra o kanala 1 gun girmiyoruz arkadaşlar tum işlenmeler video yuklenmeleri bitecek biz girdiğimizde bidaha giriş yapmayacağız o kanala tek bir giriş yapacağız. Gir cık yapmak yok. Diğer gun kanala girdiğimizde ulkeyi hemen abd fransa ingiltere yapıyoruz sonra para kazanmayı etkinleştiriyoruz. Eğer ki unlem gelen videolar olursa silin arkadaşlar. Telif icin ise bir şey yapmanıza gerek yok zaten para kazanması acık olan videoları kopyalıyoruz ama genede telif gelebilir telif geldiğinde videoyu kanala girdiğinizde para kazanmayı acmadan once silin gitsin. Para kazanmayıda actık 3 tane videomuz var guzell. Şimdi para kazanma yerine gelip adsense hesabımızı kanalımıza bağlıyoruz.(Adsense hesabımız kendi actığınız ayrı ozel bir gmailde olsun.) Daha sonra videolara duzenle diyoruz video arası reklamları koyuyoruz. (Ben elimle yapıyorum kanalı acar acmaz. Videoyap botundanda yapılabilir) Daha sonra kanaldan cıkışımızı yapıyoruzz... Arkadaşlar dediğim gibi sistemimiz yt to yt'dir. Ozgun kanalları kopyalamıyoruz. Gecelim 2. kanala hemen cerezleri temizle,ip'yi değiş tabii . 2. Kanala gectiğimizde farklı bir kategori secin orneğin ne funny videos compilation aklınıza ne gelirse ya yazın youtube'ye spam olduğunu sezdiğiniz kanalın videolarını yt to yt yapıp atın (Flag atmayın arkadaşlar hepimiz kazanalım ) Aynı şekilde 2. kanalımızıda actık her şeyini yaptık bu şekilde devam arkadaşlar. Ha bu arada cizgi film-animasyon-film tarzı kanallarda kanal ismini resmini ve video thumbnaillerini mantıklı şeyler yapın duzgun yapın ki izlensin. Bu arada en cok kazandıran icerik cocukların izlediği uzun videolardır Cizgi film demiyorum bakın dikkatli okuyun. Her neyse ben gunluk 4 - 5 kanal acıyorum fazla acmıyorum tabi ucanlar var ama kafayıda yememek gerek. ip + cerez yaptıktan sonra bence sıkıntı yok acın acabildiğiniz kadar. kategoriye gorede video sayınızı ayarlayın işte funny videolarında 20 30 video hatta 50 ye kadar yolu var atın gitsin. Film cizgi dizi 1 2 3 civarı ortası 2 iyidir Adsense'ye ne kadar kanal bağlarsanız o kadar iyidir orneğin ilk hafta gunluk 5 kanaldan 7*5 35 kanal bağladınız bunların 10u cizgi dizi 5i belgesel 5i dizi geri kalanıda bilmem ne bilmem ne işte aklınıza ne gelirse. İzlenmelerinizin ve kazanclarınızın arttığı ilk gun bakın hangi kanalınızdan kategorinizden geliyor ona daha cok ağırlık verirsiniz. Deneme sistemi cok onemli arkadaşlar kesinlikle bu sizin yon vermenizi sağlar. Butun bu işlemlerden sonra hem her gun kanal acmaya video atmaya devam edersiniz hemde para kazanmanın verdiği gururla işinizi severek yaparsınız. Ama ilk 1 2 hafta fazla dişinizi sıkmalısınız . Daha fazla anlatabileceğim bir şey var mı valla aklıma gelmiyor

Evet arkadaşlar anlatacaklarım bu kadar bana ozel mesaj atmayın cunku doluyor bu konu altına sorularınızı sorun yanıtlamaya calışayım. Eğer ki mantık hatası yaptıysam veya hatalı lisan kullandıysam af buyrun. Duzeltilmesi gereken ve eklemek isteyen olursa herkes adına memnun olurum.

Hayde Allah'a emanet .