Gunaydın arkadaşlar... İlk konumda anlattığım gibi ben boşanma aşamasındaydim. Esimde bulunduğum sehire geldi ve benimle goruşmek istedi son kez oturup konuşalım dedi. 2 saat boyunca oturup konuştuk , aramızda herhangi bir tartışma yaşanmadı. Ailem kendisinin madde kullandığını oğrenmişti eşimin bir tanıdığından. Goruşme esnasında bana dedi ki biliyorum X soyledi annene madde kullandığımı bende bos bulunup evet o soylemiş dedim demez olaydım ben yanından kalktıkdan sonra kadina tehdit mesajları atmış kizlariyla tehdit etmiş kadını bu kadında damarına basilinca sen once karina ve annene sahip cık sonra gel karşıma, karının ve annenin ne mal olduğunu biliyor musun midesiz annen uckuruna sahip cıkamadı karıninda yemediği halt kalmadı miden alıyorsa barış karınla boynuzlu vs. Gibi şeyler soylemiş. Sonra beni aradı eşim, tehdit hakaret şantaj. Paralı o.... kahpe oldureceğim seni. Ben oldurmeden sen intihar et hayatın bitti ailen ve babanın arkadaşları dahil herkes ne mal olduğunu oğrenecek gibi bir suru şey soyledi. Bizde annemle emniyete gittik uzaklaştırma kararına rağmen beni tehdit ettiğini soyledik. Polis ise mesaj ve aramanın bir şey ifade etmeyeceğini sadece karşıma cıkarsa veya bana şiddet uygularsa uzaklaştırmayi ihlal etmiş olduğunu soylediler . anladım ki bu ulkede kadınların yeri yok.. Peki ben olunce mi yardım edeceksiniz ben evden cıkamayacak mıyım yani dedim. Polis ise bana herhalde karşına cıkarsa imdat diye bağırabilirsin 112 veya 155 i ararsın evine gelirse de Sakın acma kapıyı dedi.. Devletin umurunda değilim. Cok afedersiniz eşimle cekilmiş fotoğraflarım vardı onları babama gondermiş babam su an yolda evde değildi başka bir şehire gitmesi gerekti is dolayısıyla. Duğunden once cekildik yazmış fotoğraflarin altına. Once veya sonra ben cok utandım hayatımda yaşadığım ilk ve son utancdi sanırım. Sonra babam aradı beni, bana fotoğraf atmış ama bakmadan sildim ve engelledim onu dedi bakmıştır babam ben utanmayayim diye oyle soyledi Sonra bana mesaj atmış kerhaneden..... Cikatsaydim daha iyiydi falan diye. Cevap vermedim bir saat sonra aradı acmadım. Mesaj atmis cok pişmanım ben nasıl attim babana Cok ozur dilerim kendimden nefret ediyorum kendimde değilim falan diye. Madde kullanıyor onceki konumu okuyanlar bilir. Muhakeme yeteneği yok. Sonra hesap numaranı gonder sana para gondereceğim evin tapusunu sana vereceğim( altınlarimizla aldığımız kucuk bir evimiz vardı oyle bos duruyordu eşyalarımız sigmadigindan oturmuyorduk) her sey senin olsun yazdı. Cok defaya girdim helal edin hakkınızı. Ben de tek bir mesaj attım. Ne bir hakaret ne bir beddua kotu soz hic bir onur kırıcı bir şey soylemedim. Yazdığım mesaj" Senden hic bir şey istemiyorum ben sana guvenmiştim her anında yanındaydım şartlar ne olursa olsun ben seni asla boyle rencide etmezdim ben ne olursa olsun senin nikahli karindim.Bende ailemin yuzune bakacak yuz bırakmadın.Bugun benim icin gercekten oldun. Davayı acıyorum pazartesi, ben senin yanlışlarına bile inanmıştım oysa sen benim doğruma bile inanmadın dilerim gun gelir sanada kimse inanmaz" yazdım o da demiş ki bizi kullandığım maddeler bitirdi , olmasaydı sonumuz boyle.Ne olur beni şikayet et kendimi asla affetmeyeceğim cok pişmanım dilerim karşına iyi birileri cıkar Allah yoluna guzellikler cıkarsın yazdı. Cevap vermedim.Konusma sonlandı pazartesi acıyorum davayı. Ama ben cok kotuyum kendime zarar vermeyi bile duşundum hak etmediğim cok sey yaşadım hala yaşamaya devam ediyorum hala psikolojimle oynaniliyor.Ailemin yuzune bakacak yuzum kalmadı. Ve hala arkamda destekcimler tek kotu kelime etmedi babam. Ben nasıl atlayacağımi bilmiyorum. Ahım oyle buyuk ki başına ne gelirse beni hatırlasin. Cok cıkmazdayım. Bu kadar uzun olduğu yazdığım icin kusura bakmayın..