Gunaydın arkadaşlar... İlk konumda anlattığım gibi ben boşanma aşamasındaydim. Esimde bulunduğum sehire geldi ve benimle goruşmek istedi son kez oturup konuşalım dedi. 2 saat boyunca oturup konuştuk , aramızda herhangi bir tartışma yaşanmadı. Ailem kendisinin madde kullandığını oğrenmişti eşimin bir tanıdığından. Goruşme esnasında bana dedi ki biliyorum X soyledi annene madde kullandığımı bende bos bulunup evet o soylemiş dedim demez olaydım ben yanından kalktıkdan sonra kadina tehdit mesajları atmış kizlariyla tehdit etmiş kadını bu kadında damarına basilinca sen once karina ve annene sahip cık sonra gel karşıma, karının ve annenin ne mal olduğunu biliyor musun midesiz annen uckuruna sahip cıkamadı karıninda yemediği halt kalmadı miden alıyorsa barış karınla boynuzlu vs. Gibi şeyler soylemiş. Sonra beni aradı eşim, tehdit hakaret şantaj. Paralı o.... kahpe oldureceğim seni. Ben oldurmeden sen intihar et hayatın bitti ailen ve babanın arkadaşları dahil herkes ne mal olduğunu oğrenecek gibi bir suru şey soyledi. Bizde annemle emniyete gittik uzaklaştırma kararına rağmen beni tehdit ettiğini soyledik. Polis ise mesaj ve aramanın bir şey ifade etmeyeceğini sadece karşıma cıkarsa veya bana şiddet uygularsa uzaklaştırmayi ihlal etmiş olduğunu soylediler . anladım ki bu ulkede kadınların yeri yok.. Peki ben olunce mi yardım edeceksiniz ben evden cıkamayacak mıyım yani dedim. Polis ise bana herhalde karşına cıkarsa imdat diye bağırabilirsin 112 veya 155 i ararsın evine gelirse de Sakın acma kapıyı dedi.. Devletin umurunda değilim. Cok afedersiniz eşimle cekilmiş fotoğraflarım vardı onları babama gondermiş babam su an yolda evde değildi başka bir şehire gitmesi gerekti is dolayısıyla. Duğunden once cekildik yazmış fotoğraflarin altına. Once veya sonra ben cok utandım hayatımda yaşadığım ilk ve son utancdi sanırım. Sonra babam aradı beni, bana fotoğraf atmış ama bakmadan sildim ve engelledim onu dedi bakmıştır babam ben utanmayayim diye oyle soyledi