Arkadaşlar bu bu kişiyle ilgili son konum. Daha oncede konu acmıştım. Daha once tanıştığım birisi telefonda sevgili olduk uzak mesafedeydik. 1.5 aydır sevgiliyiz. İlk goruşmede kadının biri arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Ben bitirdim ama surekli inkar edip kanıt sunmaya calıştığı icin kafam karıştı. Hatta Kuran a bile el basarım demişti. Bugun aradım ve el basacaksan goruşelim dedim basmıycam dedi. Neyse itiraf ettirdim bir şekilde. İlişkimizin 2. haftasında kadınla cinselliK yaşamışlar evine gitmiş kadının. Sadece cinsellik amaclıydı diyor. Sonra pişman olmuş kadın aramış bu kacmış. Ne kadar doğru bilmiyorum artık rezil insan. Birde bana diyorki senden once birşey yaşamamıştım kadınla 1 yıldır tanışıyorlar. Beni mi bekledin aldatmak icin diyorum. Nefsime yenildim şeytana uydum affet diyor. Arkadaşlar gercekten midem bulandı evet kısa sureliydi ama gercekten ciddi bi şekilde gelmişti ve inandırmıştı. Duygularım gercek aradığım insan sensin diyor birde hala rezil. Nasıl guvenicez insanlara bilmiyorum gercekten guvenim cok kırıldı duzgun insan yok gibi geliyor

ve bu kadar uzerine duşmemde kk kadınları sayesinde buradan oğrendiklerim sayesinde oldu