Ocelikle merhaba hanımlar. Derdim biraz uzun okuyanlara şimdiden mersi
19 aydır evliyim ve 3.5 aylık hamileyim. Eşimle başlarda ailesi yuzunden cok buyuk kavgalarımız oldu ama şu an cok şukur aramız iyi. Konu şu ki eşim biz nişanlıyken babasıyla ortak bir inşaat işi kurmaya karar verdiler ama şirket eşimin uzerine kuruldu. Banka hesapları, vergi işleri, sgk işleri vs hepsi eşimdeydi. Bu surede kaynım doğuda polislik gorevini yapıyordu. Bir gun gorevden acığa alındığını ve geri donduğunu duydum. Neyse evlendik duğunumuz oldu. Kayınpederim eşimi inşaata sokup calıştırmaya başladı.(amelelerle birlikte calıştı patronken) Yediğimiz ictiğimiz kısılmaya başladı. Ustumuze başımıza alamaz olduk. Her şey eşimin pasif olmasındandı. Kp zararına iş almaya başladı. Eşim bir gun babasını karşısına alıp konuştu ve eşime sen ne biliyorsun ki iş benim işim ben senin gunluk yevmiyeni veriyorsam senin konuşmaya hakkın yok dedi. Şirket kurarken ortağız diyen adam. Sonra dedem ve babaannem bende misafirken kaynımda bendeydi. Eşime kufur ederek evden cıktı gitti. Eşim 5 ay once ayrıldı şirketten ama iş eşimin uzerinden kaynımla kp tarafından yurutuldu. Benim duğunden kalan bileziklerimi bozdurarak bu 5 ayı gecirdik. Eşim bu surecte emlak işi yapmaya calıştı. Dun bir muşteriyle goruşecekti. Kendi uzerine olan inşaat şirketinin ofisinden goruşme yapıyordu babası ses cıkarmıyordu. Dun ofise gittiğinde kaynım ve kp oradaymış. Eşime kaynım sen buraya nasıl gelirsin sen kimsin cık git buradan demiş. Kp eşime sen ne istiyorsun bizden demiş. Eşim hakkımı istiyorum deyince film kopmuş. Sana istediğin ama bizim istemediğimiz kadını aldık. Bileziklerini aldık.(bileziklerin cogu şirket borcuna gitti) Beyaz eşyanı, mobilyanı aldık. Hepsini getir hakkını al demişler.KAynım defol git deyince eşim burası benim her şey benim sen defol git demiş. Ve kaynım eşime saldırmış ee eşimde saldırmış kavga buyumuş ofiste. Kp ayırmış ve eşime benim senin gibi oğlum yok cık git demiş. İşin aslı şirket borclu vurulan cekler. İnsanlara vaatler verilip kandırılmış. Borclar eşimin ustunde ve kaynanam ağzındna kacırmıs biz bu ilceden tasınıp gidecegiz. Yanı bizi borca sokup paraları odemeleri elden alıp bizi ortada bırakıp cekip gidecekler. Kp eşimin adına cek imazlayıp piyasaya dağıtmış. Eşimde borclar yuzunden icralık. Bugun avukatla goruşup adıma sahte cek imzalandı deyip dava acmayı duşunuyor. Ne yapabiliriz? Nasıl bir yol izleyebiliriz kızlar kafam cok dolu. 2 duşukten sonra bu bebeğe hamileyim bunuda kaybetmekten korkuyorum.