İki ay once eşimin annesiyle telefonda kavga ettim daha once iki kez tartışmıştık bu ucuncu oldu uc dakika bile surmedi ve yuzune kapattım...O gunden beri selam sabah duymadım annesi beni sormuyormuş cok şukur...Ama eşimin dedesi(annesinin babası) rahatsız evde surekli cokta seviyorum kendisini bana hicbir kotuluğu olmadı bir soz bile...Dedeyi gormek istiyorum ama o haric hickimseyi gormek istemiyorum telefonu vs. de yok kulağıda pek durmuyor zaten telefonla ne kadar konuşabilir bilmiyorum.Onunla gercekten vakit gecirmeyi cok istedim hatta ona yapılan davranışları gorduğumden (herşeyin asıl sahibi o olmasına rağmen ona verilen odadan tuvalet harici cıkamıyor,hasta olunca hemen hastaneye goturulmuyor randevu alınıp bekleniyor, yemesine icmesine actığı televizyon sesine bile her turlu azarı işitiyor, onunde birgun guzel bir yemek gormedim rastlamadım denk gelmedi) eşime getir biz bakalım dedim bari son zamanı guzel gecsin dedim eşim gelmez annemi seviyor dedi getirmedi.Ozellikle şu son donemdeki rahatsızlık durumundan dolayı ilgilenilmiyor herkes olumunu bekliyor kendi bile bunun icin dua ediyor.Gercekten icim acıyor artık.Belkide son zamanları ama eşimin ailesi yuzunden onu goremiyorum.Sizce ne yapmalıyım olene kadar gitmeli miyim?