İyi geceler herkese.
20 haziranda yuksek ateşten corona testim pozitif olduğu anlaşıldı.
İlac serum tedavisi ilac bitti tekrar pozitif tekrar serum tedavisi 8 temmuzda cok şukur dedim negatif sonuc.
18 Temmuzda bel ağrısı şikayetim oldu yine test yapıldı 20 temmuzda tekrar pozitif cıktı
Yanlışlık olabilir denildi başka hastanede test yapıldı bugun sonuc yine pozitif piskokojisi anlatılmaz kotu bir hastalık.
Eşim ilk 10 gun yemek temizlik VS yaptı hakkını yiyemem.
Kv aynı binadayız sadece 1 kez yolladı yemek buna rağmen kendi annem Bi sure yemek yapıp yolladı kapıdan yoksa actım artık yuk oluyor hissi verdi kv yapacak anne sağol dedim ama maske eldiven takıp yaptım hala yapıyorum yemeği cunku kv teyzem falan yanlıştır testler diyor . Bide bulaşık, camaşır, utu, ev duzeni derken iyice dipte hissediyorum kendimi. Eşim bugun kendi arabamızla Karadenize gidelim bayram icin onun memleketi diyesıkıntı olmaz diyor. Ya dedim hala pozitif testim ben balkona cıkmıyorım dedim. 30 gundur virus mu olurmuş yanlış testmiş falan filan. Ya dedim yemek bile yapmamam lazım gecmiyor işte bu illet ne yapayım 1 Aydır tek başına 4 duvar arasında boğuluyorum zaten bide yalandır test sonucu diyen eş. Allaha gunah olmasın ama keşke hastaneye yatırsalar diye cok gecti icimden stres bağışıklığın duşmanı biliyorum ama her gunum stres. 10 Ağustosa kadar karantina atlatacağım elbet Allahtan sadece huzur istiyorum