Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar nasılsınız İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Sizlere son durumu anlatmak istedim acıkcası
Şoyle ben evdeyim boşanma fikrinden vazgecmiş değilim fakat eşim boşanmak istemediğini ve tekrar denemek istediğini soyleyince ben de kendime bir şans verdim bu şansı nasıl verdiğimi anlatayım şoyle bu zamanı onun değişmesini bekleyerek değil sadece kendimi geliştirmeye odaklanarak gecirmeye karar verdim oyle değerlendireceğim şu anda acık liseye kayıt yaptıracağım Ağustos'ta kısmetse
liseyi bitirip sonra da universiteyi bitirmeyi duşunuyorum atamalar KPSS vesaire hepsi icin cabalayacağım kendimi geliştirebileceğim kadar geliştirip kendi ayaklarımın uzerinde durduktan sonra karar vereceğim.
Ve tabii ki kimse gercekten değişmiyor değiştireceğim diyene inanılmaz gercekten...
sadece bu zamanı kendim icin gelişme acısından değerlendirmeye karar verdim bilginiz olsun.
fikirlerinizi dinlemek isterim hangi mesleği onerirsiniz meslek lisesine cocuk gelişimini duşunuyorum ama fikirlere acığım ataması en bol olan meslekler vesaire icin.
Sevgiler

Hangi şehirde Yeni bir başlangıc Boşanmaya karar verdim... Kizlar hangi şehirde Yeni bir başlangıc yapmak iyi olur? adana mersin dışı olsun onerileri bekliyorum mesleğim yok ilkoğretim mezunuyum iş konusunda hangi şehirde daha şanslı olurum....