Arkadaşlar merhaba.
23 yaşındayım. İşletme mezunuyum. Erkek arkadaşımla universite de tanıştık. Kendisi noterde kÂtip. 24 yaşında. 2 senedir beraberiz. Annem en başından belli erkek arkadaşıma ısınmadı. Zengin değiller diye.
benim calışmama izin vermiyor.Erkek arkadaşımla birlikte calışıp gecinebiliriz oysaki. Annem ablamla benim aramda ayrımcalık yapıyor.
ablamı erkek arkadaşının ablasının duğunune gonderiyor. Birlikde dans edebilirsiniz diyor.(Bunuda ben gormiyeyim diye mesaj atıp soyluyor ablama sonrada tlfnundan mesajları siliyor.) Ben evin yanındaki kafeye oturmaya gidince erkek arkadaşımla sağda solda surtuyorsun diyor. (Bu zamana kadar beni asla başka bir yere gondermedi evin yanından başka.) bu arada ablam ve erkek arkadaşı tıp okuyor.
Ondan sonra biz ilcede oturuyoruz. İnşallaahhh ile gelin gideceğim veya calışmak icin il istiyorum. Ablamda il de okuyor. Konusu olunca ben dediğimde il e taşınalım dediğimde annem sen kalk git yolun bahtın acık olsun diyor. Ablam anne sende İl e gel evi taşı. Ben oğrenci evinde yurtlarda zorlanıyorum sizi ozluyorum dediğinde duşunuyor gitsem mi diye.
Annem ne icin boyle yapıyor. Daha sadece iki olayı anlattım surekli ayrımcalık yapıyor. Babam vefat etti 2004 senesinde. Başka kimsemde yok nicin surekli ayrımcalık yapıyor olabilir?