Herkese iyi bayramlar kızlar ne kadar iyi olabilirse tabi, biz 1 yıllık evliyiz yaklaşık 3 aydırda kv ile kusuz. Eşimle aynı binada farklı katlarda calışıyoruz, bizim odada pozitif vaka cıktı 3 4 gun once, bizide karantinaya aldılar, cok şukur şuan belirti gostermiyorum.
Eşim normalde annesine boyle şeyleri soylemiyo fakat bayram olunca niye gelmedin demesin diye soyledi sanırım. Şuan kv ikide birde telefon acıp bırak gel diyomuş. Eşim soylemedi bunu fakat ben verdiği cevaplardan anladım. Zarf attım boyle mi diyo diye. Evet bırak gel diyo dedi. Nasıl bir vicdan bu?
Daha kotusu ise eşim demiyo ki o benim eşim ne demek bırak gel nasıl boyle bişeyi teklif edersin diyemiyo. Yok ayrı odalardayız zaten falan deyip geciştiriyo. Niye boyle bişey soyletiyosun dediğimde diyo ki bana gitmiyorum zaten yanındayım, ona ne soylediğimin ne onemi var diyo.
İnanın dunden beri şoklardayım bu kadarını beklemiyordum, daha once de eşimin bulundu katta bir vaka cıkmıştı. Aynı şekilde onada test yapıldı ve benim ailem hic boyle şeyler soylemedi.
Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum, eşimede kırıldım ama sanırım annesi iye anca boyle başa cıkabiliyor, cunku kadın eşim bişeye ters cevap verse vicdan yaptırıyo, şoyle hastalandım boyle hastalandım diye.
Nasıl canım sıkkın anlatamam.