Merhabalr. Eşimin bazı tuhaf davranışları var. Mesela gecen bisikletle tur aticam dedi hazırlandı bi baktım polar kıyafeti var onu giymiş niye onu giydin dışarısı cok sıcak dedim saat aksam 6 civarıydı bu arada yaz mevsimi zaten. Bisikletle uşurum dedi ben de usumezsin en azından gomlek giy bari uşurum diyorsan dedim. Bu arada akrabamıza uğrayacaktı millet de tuhaf bakar yanı polar kıyafetle dolaşan birine. Neyse her şeye karışıyorsun dedi gitti cıkardı ustunu.
Bizim araba guneşin altında duruyor mesela. Az otede 3 4 ağaclık golge biryer var oraya cek istersen arabayı diyorum yok iyi boyle diyor.

Yine gecen sene araba alacaktı babasıyla birlikte gideceklerdi. Bizim altınlar vs vardı onları bozdurdular bi baktım eşime bildiğim ipli canta poşetlere koymuş 50 milyar parayı sallaya sallaya cıkıyor evden. Cantanın ust kısmından paralar gorunuyor.
Dedim napıyorsun para oyle goturulur mu kv dem de aynı şeyi soyledi sonra başka biseye koydu
Biz demesek oyle cıkacak evden

Eşim saf mi desem bazı şeyleri akil edemiyor mu desem bilemiyorum. Bu arada babası da biraz saf biridir. Yıllar once 5 bileziği altın kolyeyi dolandırıcılara kaptirmislar hÂl uzulurler. Gecen yıl kpederi polisim diye dolandırıcı aramış bu da gitmiş bankaya para cekip dolandiriciya verecekmiş son anda koyden biri durdurmus bunu.
Ben eşime şunu şoyle yap veya yaptığı şeylerde şu daha mantıklı diye soylerim. O da her şeye karışıyorsun der bişy demesem eşim mantıklı olanı yapmıyor bana gore