Merhabalar...

Annemin iki torunu var. Biri benim 5.5 yaşında oğlum. Biraz hareketli, birşey oğretmek icin sabır gerektiren ama cok cesur ve spor konularında oldukca iyi. Bir gunu normal şekilde gecirmek zor cunku oturmuyor aklında hep birşeyler var.

Kız kardeşimin de 2 yaşında maşallah maşallah inanılmaz zeki, akıllı, cok iyi okur dedigim soyleneni hemen kapan, cok guzel soz dinleyen bıcır bir oğlu var. Ama o da sinekten bile urken, temkinli bir cocuk.

Bunları yazma sebeplerim ikisininde artı ve eksi yonleri var ama en onemlisi cok şukur sagliklilar..

Biz kardeşimle hep ikisininde ayrı ayrı guzel yonlerinden bahsederiz. Cok şukur gayet de iyiyizdir...

Ama gecen gun annem -hamile olduğumu biliyor- inşallah bundan sonra dogacak butun torunlarım x gibi (kardeşimin oğlunu kastediyor) olur dedi. Benim oğlumun nesi kotu ki anne dedim. Annem de o an anladi pot kırdığını duzeltmeye calıştı ama olmadı.

Şimdi duşundukce cok uzuluyorum. Nesi var yani benim cocuğumun, ben memnunum elhamdulillah.. babaannesi tarafinda 10.torun olmasına rağmen inanılmaz sevilir. Herkes onun cok tatlı olduğunu soyler. Benim ailemde ilk torun olmasına rağmen gorduğu muamele beni uzuyor. Cıkmıyor aklımdan