Merhabaa, konu acmıştım erkek arkadaşımla ilgili 2 saatlik mesafe oluştu aramız da ve goruşemiyoruz diye , sonrasında yazılanlara da hak verip ondan soğudum ve konuşarak bitirdik
Benim sonraki gun sacımı kestirmem gerekti ve kuaforume gittim. Kuafor 5 -6 yıldır gittiğim tanıdığım bir yer.
Kuaforum bana dediki " xcim sizin okulun icindeki simit sarayını benim eniştem işletiyor istediğin zaman oraya git y abinin selami var de hesap odeme " tabi ki ben cok şaşırdım cunku dun ayrıldığım eski erkek arkadaşım ve ailesi işletiyordu orayı , bana aylarca şoyle bir sorun cıktı orda , urunler bu şekilde geliyor , bugun ordaki personeli cıkardım diye anlattı . Hani surekli anlattığı şikayet ettiği aramız da muhabbeti gecen bir yerdi.
Kuaforum eniştesini aradı yanimda , eniştesi 3 yıldır simit sarayını işlettiğini benim erkek arkadasimin herhangi bir alakası olmadığını soyledi.. yani aylarca neden boyle bir yalan soylemiş olabilir aklım almıyor? Orda bugun şunu yedim bunu yedim diye bile anlatıyordu? Maddi durumu da kotu değil, sonucta ayrıldık bu yalanı arayıp Yuzune vurmam ama oğrendiğim andan beri cok şaşkınım