İyi bayramlar Kk nın guzel kadınlarıııı

Cok ozet gecip sadece fikir almak isstiyorum, zira farklı sebeplerden dolayı soğuma evresinde gibi hissediyorum kendimi ona karşı.
Hep aklımda takılan bana yalan soylediğini duşunduğum bir konu vardı buyutmemiştim ama hep icimdeydi; yıl donumumuzde bana doğruyu soyledi evet sana yalan soyledim o an doğruyu soyleseydim benden ayrılırdın cok korktum dedi, bu beni daha cok itti, gucsuz ve yalan soyleme potansiyelli hissettirdi.
Yıl donumumuzde ona hediye almak icimden gelmedi cunku bu zamana kadar acıkcası bana guzel mutlu edicek bi hediyesi olmadı hep alan taraf ben oldum doğum gununde muthiş bi restorana goturdum o benim doğum gunumu unutmuştu oysa ki ve yıl donumunde almıcam dedim kendime, yıl donumu ve doğum gunum aynı zamana denk geldi bana ilk kez guzel bir kolye almış tabiki mutlu oldum. Ama bunun bi lafını eder gibi oldu sonra; ben de sana biraz kırıldım ama soylemem ayıp olur dedi benim oyle bi beklentim yok zaten dedi ama arkadaşlarım sorunca cevap veremeyince şey oldum dedi, hediye almadın demedi ama buna getirdi lafı ben anlamazdan geldim. Zaten beğendiğim bi bileklik vardı siparişini verdim hemen bu lafın altında kalmamak icin. Ama bunun lafını etmesi bile hoş değil bana gore.
En son olanlar da, twitter meselesi. Twitterda aktifim ama oyle tanımadık insanlarla mentionlaşmam fav atmam, universitedeki arkadaşıma ve hocama takmış durumda, bugun hocam bir twitime cevap vermiş ben de ona yanıt yazdım, benimki kendisini gostermek icin ikimizin de yazdığını favlıyor, arkadaşıma yazdıgım onunla alakasız bir cumleyi favorilerine ekliyor, bu beni kucuk duşurmek değil mi ? Bak ben varım hayatında sevgilisi var bu kızın dercesine. Ki o hocam diğeri de arkadaşım. Bu olay da beni itti ve korkuttu kotu bi kıskanclık bu.
Aklımda olan taktığım olaylar cok ama bunlar son gunlerde olanlar..