Kaynanamlarla altlı ustlu oturuyoruz ve dun gorumcemler geldi vs aşağıdaydık gayet samimilerdi başka birileri daha vardı, neyse ben eve cıktım akşam gorumcemler eşi bize oturmaya gelceklerdi evi duzenlemeye cıktım vs her neyse akşam oldu gorumcemin eşi cıktı bir saatten fazla oturdu eşimle cay kahve vs ictiler, eşimde ablasını sordu işte cıkmıyor mu diye eşi birazdan cıkması gerek gelir vs dedi her neyse film izlemek istediler actım işte gorumcemi arattılar gelsin artık diye kac saat sonra geldi kardeşiyle (bekar gorumcemle) konuşuyorlarmış.. konuşabilirler ona lafım yok ablası kardeşi sonucta ama garip yani o da gelebilirdi gelmedi galiba istiyorlar ki her birini ozel cağırayım... her neyse ona cok takılmadım zaten son zamanlarda bana karşı garipler fark ediyorum teker teker anlatacağım... neyse bugun sabah kahvaltıya cağırdım geldiler kahvaltı yaptık kaynanamlar bir yere gittiler gorumcem eşi cocukları birde bekar gorumcem evde kahvaltıya geldiler bekar olan haricinde (ona hepten sinir oluyorum daha doğrusu hic takmıyorum fazla garip) buraya kadar duzgun cocuklar kahvaltılarını yapıp aşağıya indiler bende gorumceme cay doldurmaya gittim o esnada kapı caldı cocuklar geldi annelerine bir şey dediler aşağıya indi ve neredeyse aradan rahat bir saat gecmiştir inerken hicbir şey demedi hala daha gelmedi bu hareketi aşırı garibime gitti ki ayıp bir şey bence cayını koyuyorum kendisi aşağıya iniyor ve gelmiyor adamlarda denize gittiler oyle yani fazla tuhafıma gitti...
İki hafta oncede ilk kez kendi evine cağırdı bir senelik evliyiz ve ilk kez cağırıyor (siz gidin cağırmalarını beklemeyin diyenlere ben cat kapı kimseye gitmem ve kendimi davet ettirmem sevmiyorum zoraki gibi geliyor bana) her neyse o gun benle fazla muhabbet etmedi gidicez catı katı teraslarındaydık aşağıya indik eşim su istemişti gorumcem eve girdi hepsi aşağıya indi bende hem gorumcemi bekliyorum hoşcakal demek icin hemde suyu alıcam neyse gorumcemin eşi geldi sen in aşağıya beklemene gerek yok dedi bende indim gorumcem gelir sanıyordum aşağıya orayada gelmedi hic yolcu falanda etmedi birden aklıma şey geldi bugun kısas mı yaptı acaba diye...
Bana karşı tavırlı olduklarını şeyden vardım bi ara uc hafta once falan bana cıkmıştı ayak ustune denizden vs konu acıldı gidersek sende gelirmisin dedi bende gelirim dedim ve bir hafta once buraya geliyorlar bacılarıyla denize gidiyorlar benim hic haberim yok ertesi gun işte onlara gitmiştik o zaman oğrendim...
Bu tip cok şeyler var dedem vefat etmişti hic baş sağlığı dilememişlerdi hal hatır sormamışlardı falanlar filanlar...
Kendilerince bana tavır yapıyorlar gercekten cok garip yani... mesela ben cocuklarına karşı cok samimi sevecen davranıyorum ama cocuklar benden aşırı cekiniyorlar, bir ara cocuklar bana cıkmak istiyorlarmış anneleri izin vermemiş rahatsız etmeyin diye cocuklar soylemişti annemler izin vermiyor diye....
O şekilde yanii kızlar belki abartılacak bir şey değildir ki bende abartmıyorum sadece garibime gidiyor... klasik gorumce stili diyip geciyorum bende...