merhaba hanımlar, bir zamanlar cok konu acardım artık iyileşmeye başladım sanırım..
konuma gelecek olursak 1.5 yıl suren ilişkim uzun zaman once son buldu, sancılı bir surecti gecti, gecmeye devam ediyor. 20 yaşında, oğrenciyim, farklı şehirde okuyorum. eski sevgilimden biraz kotu ayrıldık, bana istemediğini, tamamen koptuğunu, yapacağı hicbir şey olmadığını vs soyleyerek acıkcası ustunden attı. kabullendim hepsini, birkac gun once laf sokmalı falan tweetler atmış, kendisi 27 yaşında

ayrılıktan 4 ay once benden bir miktar para istedi, kardeşinin faturasını falan yatırdım. para derdine asla duşmedim, zaten soz konusu edip beklemedim bile geri vermesini. iban istemişti ancak hata verdi sonra atarım dedi bende takılmadım acıkcası. ama ayrılırken insan gibi davranmadı ve sonrasında sacma sapan sozleri, paylaşımları tiksindirdi resmen. en yakın arkadaşıma actım konuyu o da iste sen oğrencisin farklı şehirde diyip kanıma girdi

şimdi kararsızım muhatap olmak istemiyorum ama param da o kişide kalsın istemiyorum. ne yapmalı?